No no Asiulka-witamy
Piekna ta Twoja mała Bąbelka
hihi
My dzis bylismy z Małym u lekarki i powiedziala ze dobrze ze dokarmiam Malucha mleczkiem - zeby najpierw dawac cycka, a potem butle. W koncu ruszyła waga!Wiec mimo ze jeszcze nie przybrał tyle co powinien, to juz ma 4080 wiec super- ale i tak chudzinka z niego i nadal niestety żółty.. Z Duzym KRzysiem tez sie juz pogodzilismy, zrozumial co przechodze i jakos tak zaczal mnie bardziej w tym wszystkim wspierac.. No i ta randka w sobote- juz sie nie moge doczekac!
Jasnie Pani- to ja nie moge brzuszkow jeszcze robic? A ja juz sobie plyte do fitnessu kupilam
ja jestem stuknieta na punkcie wagi, diet i takich tam, wiec juz mnie korci zeby sie katowac
Madzia- zmiana koloru to odwazna rzecz. Ja cale zycie jako brunetka. Wiem ze ciagle gadam o tym farbowaniu, ale cała podjarana jestem jak dzieciak
Ciekawa jestem kiedy MAdziorka wyjdzie z LEosiem - pewnie pierwsze co to wparuje do domciu i powkleja nam tu stos fotek hihi
Strasznie sie chmurzy, ale poki co, mam nadzieje ze zaraz rusze na krotki spacer- dotlenic sie i nawdychac swiezego powietrza
Slcuhajcie- kupilam kabaczka, albo cos kabaczkopodobnego. Chce zrobic faszerowanego.. Znacie jakies dobre przepisy na to?
Buzka :-* moj potwor sie budzi