Witajcie Baboski
Ja mam dzisiaj strasznie zakrecony dzien... Najpierw bylam na poczcie wyslac tesciowi tabletki do Polski bo sa na urlopie a zapomnial a to wazne jest przeciez..
I jak przyszlam do domu to dzwoni tesciowa do mnie i mowi ze z tata jest zle i ze jest w szpitalu i ze mam zadzwonic do AOK to taka u nas kasa zdrowotna i cos tam z ubezpieczeniem zrobic zeby wyslali faxem no i podala mi numer i wszystko ladnie zalatwilam.. I moj tesc sobie lezy w szpitalu i tescioowa gadala ze ma problemy ze zlapaniem oddechu i cos z sercem a teraz sie okazalo ze tesciu ma Ostre Zapalenie Pluc..
i co teraz to niewiem.. Moj maz sie wybiera do Pl ale niewiem jak to sie wszystko ulozy.. niewiadomo czy tescia odrazu wypisza ze szpitala i na tak dluga trase spowrotem do Niemiec puszcza ja watpie i trzeba teraz czekac .. o rety ale sie porobilo!!!
Dzisiaj tylko gadam przez telefon od 12 00 a to z moja mama,a to z siostra.. a to ze szwagrowka Monika,a to niedawno ze szwagrem.. i nawet z ciotka tez gadalam i z tesciowa tez..
OJ jak cos bede wiedziec wiecej to wam dam znac bo wy to jestescie tak jak moj pamietnik w pewnej takiej formie hehe ale ja niechce byc bez meza.. niby to by byly 2 dni ale jakos tak smutno bedzie bez meza
Maggie to gratulacje 5 latek sie za niedlugo znacie wow
To prawda jem za dwoje i mam taki apetyt to dobrze tylko potem te kilogramy zostaja
Mama_Kingi to zycze udanego i wspanialego urlopu Bawcie sie dobrze
U nas pogoda sie troche poprawila,ale nadal wieje wiatr tyle tylko ze slonce wyszlo.. OK ja uciekam bo mala nie spi,tylko mi w szafkach porzadki robi wyciaga jakies kartony i jaka ma radoche przy tym no nic wpadne pozniej i napisze cos wiecej buziaczki i milego dnia jeszcze papaaa
[ Dodano: 2007-07-12, 18:36 ]Gdzie jestescie???????
Ja mam troche lepsze wiesci no chodzi o to ze moj tesc dalej lezy na intensywnej terapi,popodlaczony do kroplowek i dalej ma problemy z oddychaniem
POzatym to bedzie musial zostac w szpitalu jakos tydzien a pozniej wszystko zalezy czy sie bedzie lepiej czul... jak nadal nie bedzie poprawy to wtedy moj mezus pojedzie do Pl i tesciow przywiezie a tescia w tym momencie przywiezie ADAC no ale bede sie martwic jak tak daleko bedzie troche wspolczuje mojej tesciowej bo tak sie cieszyla na ten urlop i ze sobie odpocznie i ze zobaczy morze.. a tu nic z tego.. tez wspolczuje tesciowi ze tak mu sie porobilo.. oj ciezka sprawa
Mala Nicole usnela taka zmeczona a ja i moj mezus sobie jestesmy na kompach fajny relakx hurraa dzisiaj mialam troche za duzo stresow
No nic niema was to uciekam papa