Hehe mi tez te wlosk isie raz dwa przetluszczaja....ale jak urodze to od razu idem do fryziera niech cos z nimi zrobi ) ..Dziewczynki rozdwajajmy sie !!! ja tez brzusio wkleilam moze ktos z niego w koncu wyjdzie,Fatalan pogoda spac sie chce naokraglo...
[ Dodano: 2007-07-13, 12:21 ] ale tu cicho !! co wy kobietki robicie ze zero postow :) ja sobie pije wlasnei herbatke z cytrynka...mialam kawe sobie zrobic ale sie boje ze bedzie mnei znowu zgaga meczyc :) wiec sobie odradzilam kawke :)
A ja sobie troche szaleje dzisiaj! Do dalszego ciagu remonciku sie zabralam! Takie koncoweczki mam do zrobienia, ale jesli ja tego nie zrobie, to kto? Niedlugo przeprowadzka, ato nie skonczone , a przeciez widac i do sprzedania dom, to mi wstyd zeby tak zostawic! Moze to na dzidzie podziala? Poza tym dzisiaj sprzatanko i zakupy! wiec jest roboty! Moze wiec niedlugo nastepne dzidzie beda? Cos sie na nowo ruszylo!!! Ja tez chce!!! No a na razie to mam pelno takich falszywych alarmow!
No Anula tylko uważaj na siebie i po żadnych drabinach mi nie skacz Ja lece na spacerek, kase wypłacić i porobić opłaty może upoluję cos slicznego dla mojej małej księżniczki i ją przekupie, żeby szybciej wyskoczyła Może poskutkuje
A Asiula się nie odzywa nic ciekawe jak tam u Niej