caro pisze:Vikusia jest po prostu przepiękna......... te oczy........... te usta.......... oj zakręci w głowie niejednemu kawalerowi!!!!!!!!!!!!!
Wy mni nie straszcie, Wikusia ma tylko Antonia czarowac, ale cos widze, ze Antonio bedzie musial walczyc z konkurencja, bo w tych pieknych oczach nie tylko on bedzie rozkochany.
Kasik-luzna randka, rozumiem, przeciez dopiero na oswiadczyny musi przydreptac w garniturku.A moze zrobimy wieksze przy okazji spotkanie z kwietniowkami z poludnia?Chyba tylko Im i Kari moglyby sie zalapac .Zdjecie fajniste , tylko czasem podpisy sie nie zgadzaja
Syla-ciesze sie, ze juz za kilka dni pojedziesz z mezem i dzieciakami wypoczac.Zycze udanej pogody
A teraz opis kapieli w wiadrze.
otoz ja bylam wystraszona tak bardzo, ze widocznie maly odbieral moje emocje i moje dwie proby wlozenia go do wiadra zakonczyly sie fiaskiem-tak ryczal ze strachu.Wtedy maz stwierdzl, ze widac fajne wiadro kupil mi do mycia podlog
i w koncu maz postanowil sam go wlozyc i ...calkowity spokoj Antonia-Byl tak zadowolony, ze milo bylo patrzec i wiecie co jak jestem sceptykiem jesli chodzi o nowe wynalazki to musze przyznac, ze rewelacja dla dziecka i mamy taka kapiel.Polecam.
Zdjec nie umiem wkleic, bo komputer nie widzi SDkarty , nie wiem czemu, moze maz poradzi cos jak wroci-ale to dopiero wieczorkiem.
Zycze milego dnia.Ja mam pelno pakowania i innej roboty-najwyzej wyjedziemy w niedziele