Dzien dobry
My juz ladnie wyspane az do 8 30 ,pojedzone i wyprysznicowane a teraz malutka spijusia sobie a ja mam czas na komputerek.Obiad juz sie robi w piekarniku(zapiekanka) i wszystko ok.
Iza wcale nie jestes niedobra matka Jestes wspaniala mama,i wiesz o tym ale czasami sie zdarzaja sytuacje ze nerwy puszczaja chcialabys pomoc swojemu dziecku a niewiesz jak bo ono ciagle placze niewiadomo czemu?? Oh skomplikowane to troszke ale kazdy ma czasami gorszy dzien ja czasami tez na mala nakrzycze a potem mam do siebie wstret bo to nic nie pomoze a tylko pogarsza sprawe...
Bedzie dobrze,moze Mati mial zly sen,albo ida mu zabki .. niewiem wszystko jest mozliwe .. nie przejmuj sie bedzie OK Powodzenia dzieki za zyczenia dla tescia..
Mama_Kingi to fajnie ze sobie jedziecie na urlopik,my za 2 tygodnie tez pojedziemy juz sie doczekac nie moge bo tez dawno nie widzialam morza i juz za niedlugo zobacze hurraa dzieki za zyczenia dla tescia tez mam nadzieje ze wyjdzie z tego ale ciekawie nie wyglada..
A u nas nareszcie piekna pogoda,sloneczko swieci cieplutko jest,a moj maz dzisiaj przyjdzie szybciej to pojedziemy na male zakupki i kupimy Nicole juz prezecik na urodzinki na roczek wow
No nic ja jeszcze pobede troche na kompie,a pozniej ide wysuszyc wlosy,i moze maly makijaz Miejcie ladny dzien buziaczki paa