. Moja mała zaczeła chodzić w 11 m-cu a mojej koleżanki dopiero w 14 m-cu tyle że jej córcia była zawsze spokojniejsza a moja ma tyle energii że nawet teraz kiedy ma już 6 lat czasami za nią nienadążam. Z Adriana również jest wulkan energii, uparciuch z niego i nerwus, także jak sobie coś upatrzy to wszystkie siły traci aby wstać i dostać się do zabawki. Także może Kubuś nalezy do tych spokojniejszych dzieci? Moniś a ile on teraz ma bo nie masz linijki wieku?
 . Moja mała zaczeła chodzić w 11 m-cu a mojej koleżanki dopiero w 14 m-cu tyle że jej córcia była zawsze spokojniejsza a moja ma tyle energii że nawet teraz kiedy ma już 6 lat czasami za nią nienadążam. Z Adriana również jest wulkan energii, uparciuch z niego i nerwus, także jak sobie coś upatrzy to wszystkie siły traci aby wstać i dostać się do zabawki. Także może Kubuś nalezy do tych spokojniejszych dzieci? Moniś a ile on teraz ma bo nie masz linijki wieku? [ Dodano: 2007-07-12, 20:49 ]
zresztą moje linijki też zniknęły
 , ciekawa jestem dlaczego
 , ciekawa jestem dlaczego   ?
 ?

no coz jeszcze 13 i bedzie spokoj
 no coz jeszcze 13 i bedzie spokoj   do tego jakis katar nam sie przyplatal
 do tego jakis katar nam sie przyplatal   

teraz u nas ciągłe podchody do raczkowania-pozycja przyjeta.....ale na tym koniec...
  teraz u nas ciągłe podchody do raczkowania-pozycja przyjeta.....ale na tym koniec...