ja cie sune - czytam was od 6 godzin z przerwami
WITAJCIE KOCHANE MOJE
Ale tesknilam za wami. Bylam u mamy,ktora juz jest po operacji - wycieli jej guzek i okazalo sie,ze to tylko jakas zmiana i oni wola chuchac na zimne
Mam zdrowa i puki co,komorek rakowych brak
Dziekuje za zyczenia zdrowia i modlitwe
Od mamy pojechalam pks-em do Koszalina - czekal tam juz mezus z tesciami
Spedzilismy tam kilka milych dni - ogarniajac troszke nasz przyszly domek z rzeczy po dziadkach
dla swietujacych
Marzenko ja tez poprosze zdjecie dla Jedruli z narzeczona Laura
( od jogobelli )
Kolka gratuluje obrony
syladziekuje kochana za pamiec
Ciesze sie,ze znowu tu jestem,bo widze,ze nie tylko nasz synek sie zmienil
Skonczylo sie spanie zaraz po kapaniu
Akcja usypanie trwa od pol godziny do 2
Raczki tez ma wiecznie brudne od jakis klaczkow
Slini sie i wpycha sobie piastki do buzi i namietnie ssie kciuk
Glowki nie chce mu sie trzymac wysoko jak lezy na brzuszku ale na raczkach trzyma w pionie elegancko i jeszcze kreci nia na boki
mordeczka moja chrzesniaczka tez do pol roku prawie trzymala glowe na jedna strone ale jakos sama potem z tego wyrosla.
No i super wiadomosc,bynajmniej dla mnie - Andrzejek przybral 230 gram w tydzien
i wazy juz 6080
Dokarmiam go miedzy cycusiem sztucznym mlekiem ( 90 ml a od 3 dni po 120)z Nutramigenem ( to taki zageszczacz do mleka,ktory utrudnia mu ulewanie ) Chyba jednak pediatra i tesciowa miala racje,ze moje mleczko malo kaloryczne,bo mimo,ze jeszcze czasem ulewa ( po cycusiu zawsze a po sztucznym rzadziej ) to jednak bardzo przybral
Ale nie zalamuje sie.Z cycusia nie zrezygnuje ale bede go dokarmiac sztucznym mleczkiem,bo widze,ze mu sluzy
Tylko odkad go dokarmiam to znowu budzi sie w nocy srednio co 3 godziny na cycusia
.W nocy nie daje sztucznego bo mi sie nie chce robic
Dalam mu dzisiaj troszke jabluszka Gerbera - wcinal zadowolony i robil duze oczy - co to ????
No i na noc zrobilam mu 150 ml mleczka z kaszka ( wszystko wypil i zasnal sczesliwy
)
No i wiecej nie pamietam.Wkleje wam jutro troszke zdjec,mojego pulpecika