dzieki kochana!!!!! dzis na maxa przekazałam jagodzie zdenerwowanie... nawet poszarpałam rozek w którym lezała a ona w jeszcze wiekszy ryk i poszła spac bez jedzenia ale ze mnie debilka....syla75 pisze:DAGLES nie denerwuj się będzie dobrze trzeba przetrwać ten okres wszystko jest teraz trudne i cieżkie ale zobaczysz jak za kilka miesięcy będzie fajnie chociaż ciągle coś sie znajdzie.trzeba szukać sposobów,ja karmie małą kiedy śpi więc też muszę się nagimnastykować.A może ty jesteś nerwowa podczas karmienia i Jagódka to czuje ,bo napewno myślisz znowu bedzie sie krecić i płakać a nie jeść.wycisz się i nie denerwuj.
jeszcze tylko zmusze meza zeby wiecej jagoda sie zajmował... bo juz nie wyrabiam...
[ Dodano: 2007-07-13, 23:09 ]
Rybka na sztucznym zawsze wiecej chyba dziecie przybierają....
super ze u mamy OK!!!!!!!!!!!!!!!!
Mordeczko moja patrzy najczesciej w lewo... musze powiedziec o tym lekarce
[ Dodano: 2007-07-13, 23:10 ]
kurcze to moze moja tez tak zaczyna miec a ja niepotrzebnie z nią walczę... juz sama nie wiem...kasi.k pisze:a na razie, powiedzcie mi czy moja Vikula nie je za mało mleczka?? bo od kilku dni je co 4h (tzn. o 8, 12, 16, 20 i 4 rano) ale tylko po 150ml za nic w świecie nie ruszy mleka w mniejszym odstepie czasu niz 4h... jak próbuje jej dac wczesniej (np. po 3h) to mi się wierci, odpycha butelke, płacze i krzyczy przeraźliwie a nerwy ma takie, że potem musze ją z 20 minut uspokajać