Zborra ja właśnie obcięlam małemu paznokcie,co by jutro lekarke za bardzo nie podrapał hi hi!!!!!!!!!!!!!
U nas upała jak cholera, jak miałam dzis wychodzić zdomu( a musiałam, bo synusiowi trzeba było pobrać krew na wyniki) to myślałam że się wścieknę!!!!!!!! A jutro idziemy do pediatry, a pokój w którym badają, jest o tej godzinie akurat nasłoneczniony i jest gorąco jak w piekle i aż się boję co będzie, bo mały nie znosi upału!!!!!!!!!!!!!
Rybko u mnie w Kołobrzegu jak patrze po ulicach, to zawsze widzę też jakoś same chude lalunie bez śladu rozstępów, a u mnie na brzuchu....... to szkoda gadać!!!!!!!!! Ech, nie ma co się denerwować!!!!!!!!!
A ja wczoraj i dziś dałam małemu herbatkę koperkową z sokiem jabłkowym Hippa- oczywiście zaaprobował smak, jak zręszt wszystko co do tej pory mu zaserwowałam!!!!!!!!
Syla ja też kupiłam te morelki z bananami, ale wypróbujemy gdzieś w środę, bo teraz ten soczek, a nie chce mieszać!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-07-16, 17:19 ]A 5 sierpnia będzie super pogoda, pogadałąm z kim trzeba tam na górze
A u nas ta uroczystość dopiero na Boże Narodzenie!!!!!! Niezły klocek do trzymania będzie z
Oskarka!!!!!!!!!!!!