czesc dziewczyny
zostawic was na kilka dni to czytania a czytania na dwa dni jeszcze mam jakas awarie kompa ze nie da sie czytac bo mi spowalnia
Jezlei chodzi o moje dziecko to wedruje po łozku w sypialnie odpychajac si epietami i jak jest na rekach na prosto przodem do swiata zgina sie w rogal poprostu chce juz siedziec tak samo sie zachowuje jak ma cos wyzej pod głowka
jeszcze proche i usiedzie :0, moje dziecko mata nudzi przeokropnie pomimo zabawek melodyjek niee to nie dla niej 5 min i po zabawie a szoda bo mamy sliczna mate rózowa w zajaczka ogrodnika .
Dla Lenusi najfajniejsza zabawa to jej raczki i piastki do buzi i guganie z nimi i ogladanie sobie stopek hihih i krzyczenie na mame ze sie nic nie odzywa
u nas jezeli chodzi o znaki zodiaku to ja lew a maz panna a córcia byk ale juz widze ze charakterek bedzie z niej niezły nerwus :)
a jesli chodzi o kłotnie małżeńskie to u nas nie jest lepiej ...sami tworzymy soie jakies chore problemy ktore tak naprawde nie sa problemami i tak oto jest podod do mojego płaczu obarczania sie wina za cała sytuacje i nerwy
co to sie robi kurcze
nigdy tak nie było
moze to hormony jeszcze u nas dziewczyny co
Rybko ja tez cos palnełam o rozwodzie ja piernicze co za jazda
Mordeczko niezałamoj sie masz dzieciaczki to jest najwazniejsze a faceci to rzecz nabyta
w piatek mamy szczepienie
kurde boje sie bardziej niz Lenka chyba wysle meza ale ze mnie tchórz