Witajcie!!!
Wstyd mi że ostatnio tak mało tu zaglądam, ale naprawde brak mi czasu tak jak i Wam. Ale jeszcze tylko 3 tyg pracy i znowu zostaną Panią Domu

. Moniś gratulację z okzaji chrztu. Kubuś wyglądał ślicznie. Julie a to zdjęcie z dolarami jest the-best.
Lemonii ale masz jakąs rodzinke w Gdyni która w razie czego pomoże ci przy Kornelku? Czy poprostu wyjeżdżasz i wszystko stawiasz na jedną kartę, jeśli tak to cię podziwiam bo ja bym się chyba nie zdecydowała. Mimo wszystko życze powodzenia i tego aby wszystko poszło po twojej mysli
Śliczna dziewczynka z Ani, urodzona fotomodelka

ja to nawet nie mam czasu zdjęc porobić, moja córa to ma 2 pełne albumy zdjęć a Adrianek , wstyd się przyznać" zdjęcia tylko w komputerze a w albumie tylko to z USG 3D

, ale obiecałam sobie, że jak tylko skończe prace i bede miała troszkę wolnego to zrobie mu w końcu śliczny album.
Gosiunia na szczęście nic się nie stało, mój mały znowu jak siedzi na podłodze i bawi się z siostrą potrafi tak się wygiąć do tyłu, ze ląduję głową o podłogę i jest wtedy wielki płacz

, poza tym oprócz zabkowania dopadły go wstrętne pleśniawki i nie mogę się ich pozbyć, aftin nie działa. Od wczoraj pędzluję mu dentoseptem i dzisiaj spokojnie przespał cała noc, może to pomoże.
My kupiliśmy ostatnio łóżeczko turystyczne, świetna rzecz bo mały przewracając się w nim nie ma szans nabić sobie guza a w tym drewnianym to ciagle płakał jak sie uderzył o szczebelki i nie chciał w nim siedzieć.
Ostatnio w niedziele wybraliśmy się z dzieć mi nad jezioro. Mimo że woda była zimna mały wspaniale się bawił w wodzie i każdy się dziwił że taki maluch się nie boi. Poza tym najadł się przez przypadek mułu i piachu i trawy. Bardzo się bałam że to odchoruje, ale naszczęście nic mu nie było

.
Ale sie rozpisałam

, nie miejcie mi za złe

Buziaki
[ Dodano: 2007-07-20, 11:42 ]Jestem sama dzisiaj w pracy i strasznie się nudzę