Witam późno, ale witam!
Massumi trzymam kciukasy!powodzenia i czekam na newsa!
Zdjęcia śliczne, ale widzę, że Pryszczylla się znów nakrapiana zrobiła
Gosiu chyba go kocham...
ale za co?
hm....a!już wiem..."nie pytaj za co cię kocham, bo kocha się za nic!"
A klimy Ci baaaaaaaaardzo zazdroszczę!
Glizdunia no śliczna ta Mayeczka i tak ma fajowo w łóżeczku, supcio! najlepiej wygląda w nosidle i przepasce. No i muszę powiedzieć, że włoski masz fajowo
Jagódka no, od razu lepiej! wiem, że łatwo się kogoś pociesza, ale sama widzisz, że nie tylko Wy macie takie problemy! a większa wina to nasze przewrażliwienie niestety...przejdzie i będzie ok! Jagodzianka moja kochana- słodziaszek! i jak pięknie główkę trzyma!
Moja wredna małpicha się tak drze na brzuchu, że szok! no i tym sposobem wymusza na mnie że jej za długo nie kładę. I matka się drze, ze muszę, bo młoda MUSI ćwiczyć...no tak, ale jak się drze to i tak nie podnosi głowy...ratunku!
Doris urodzinowo!!! miłego dnia, przyjemności z macierzyństwa i dużo, dużo miłości!!!
My wczoraj liczyliśmy, że znów nockę prześpimy...Hania do 21.30 z nami na dworze, a potem spała w domu w wózku jeszcze do 22.15 i nawet spory miałam problem, żeby ją obudzić na kąpanko! jakoś się udało, zjadła i usnęła. Ale w nocy 2pobódki były. Zgodnie z obietnicą poszłam na spacer...o 8...dziś chłodno, więc spała aż do 11!
teraz też śpi..Ja też już padam, ale jeszcze do jutra mam kuzynkę więc niestety...nie mogę się nawet zdrzemnąć!!!
Uciekam gotować makaronik do obiadu
A! w sierpniu mamy USG bioderek, ale nas opr...że za późno, bo to trzeba do 3tygodnia życia zrobić, bo jak jakaś wada, to oni potem już nie mają jak pomóc...
Wiedziałyście coś takiego???nam nikt inc nie mówił i gdybym nie wymusiła na lekarzu skierowania to do tej pory nic byśmy nie zrobili w tym kierunku