hello,
Serdecznie Gratuluje nowym mamusim i czekamy z nieceirpliwościa na foteczki waszych okruszków
A ja dziś na kontroli z maluszkiem byłam, i juz wszystko ok jest, maluch warzy już 3420 czyli przybrał od piatku ponad 300 gram wiec pomału sie z niego maly tłuscioszek robi
tak maluszek dostaje najpierw cyca a później jeszcze butle i jak na razie bardzo mu to odpowiada, bo ciagle tylko je i śpi albo lezy sobie w łózeczku i macha łapkami i nózkami
[ Dodano: 2007-07-18, 17:52 ] Ja rodziłam w Nysie u nas w państwowym szpitalu i fajnie było bo poród odbierały mi położene ze szkoły rodzenia, wiec troche tak po znajomości było
nie troszke daleko bym miała, a teraz jeszcze nam droge robia i objazdy porobili wiec się 1,5 godzinki jedzie, i jakos by mi się nie uśmiechało z tymi skurczami w środku nocy tam jechać
[ Dodano: 2007-07-18, 17:57 ] no już się boje ze niedługo to ze wszytskich ubranek wyrosnie a niektóre takie śliczniutki
Basiu 334 no mam po czym i ty tez mialas pamietam.Dziewczyny gratulacje Kinga i Anulaf czekamy na inne Mam pytanie i pomozcie rana po cc jest goraca i ciagnie przykladam oklady. Ale moze wiecie co robic na szybkie gojenie.Moja polozna mowi naturalny jogurt tez pomaga ale potem wszystko smierdzi mi serem a juz teraz leci mi moim mlekiem.Pomocy moze widzieliscie jakas str na www? Violu piekna lista Brawa dla Ciebie
Mnie coś boli brzuchol, ale tylko z prawej strony, więc to na pewno jeszcze nie to. Zobaczymy, jak to będzie wyglądać. Myślę, że póki co, jeszcze duuuużo czasu!