pfiu pfiu ale sie naczytalam tyle tego nasmarowalyscie
hej hej
moj Misiu wlasnie spi, a ja obiadke gotuje i zerkam na tt ...
iwonka nie mysl o sobie w ten sposob
jestes wspaniala mama! zobaczysz wszystko bezie dobrze, uszko sie zagoi, o przeprowadzce szybko zapomnisz i zaczniesz cieszyc sie nowym miejscem ... kazda z nas ma gorsze dni ... ja mam ich cala mase i wciaz staram sie czyms dowartosciowywac, a przeciez nasze skarby kochaja nas bezwarunkowo i prosze sie tu nie obwiniac, bo kazdemu sie moglo zdarzyc ... przyznam,ze teraz staram sie jeszcze bardziej byc ostrozna np. gdy czyszcze uszka Misiowi, ale to na nic juz tyle razy mialam serce w gardle , bo Kourosh ''fiknal'' albo zlapal moja reke , albo sie przekrecil na bok ... nie ma sily na takie ''wypadki'' , a o higiene nalezy dbac ... glowa do gory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brawa dla wszystkich dzieciaczkow za postepy : za zabki dla Malwinki i Kapika
i dla Gabi z apierwszego kla i raz jeszcze ... o czy Malwinka juz pierwsze kroki stawia? A Antos jaki pobozny
i buziaki ogromne dla Krola Niejednego Podworka Mateuszka!!!!!!!!!!!!
Kristi cudnio Nicol wyglada jak Maly Cukiereczek
musze przyznac,ze z tym spaniem przypominasz moja siostre, ktora jak juz zasnie to nie ma sily , ktora by ja zbudzila chyba ... jak sliwka w kompot
ona to w ogole czasami jak sie niby zamysli
to traci kontalkt oi nie slyszy jak sie do niej mowi ... szczegolnie gdy sie ja o cos prosi
Ja rowniez jestem ogromnie dumna z mojego synka
Moglabym pisac i pisac
wciaz czyms nas zaskakuje
kochamy go nad zycie...