Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lip 2007, 23:00

napisałam wczoraj posta i znikł :ico_placzek: w takim razie piszę od nowa...

slicznie dziękuję za mile przyjęcie i komplementy dla Vikusi :ico_sorki:

A cos o sobie: jestem żoną od ponad 8 miesięcy, mamą od ponad 2 :-D mieszkam w UK w okolicach Bristolu, a w Polsce mieszkaliśmy w Sosnowcu (koło Katowic)... i to chyba tyle... jesli chcecie wiedzieć coś wiecej to smiało pytajcie :-D

[ Dodano: 2007-07-18, 23:38 ]
zapomniałam jeszcze dodac, że jestem strrraszną chwalipiętką :-D ale chwalę się tylko moją Vikulka, więc to chyba zdrowe chwalipięctwo :ico_oczko: :-D

Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Obrazek

Obrazek

Obrazek

lilo

19 lip 2007, 08:08

zapomniałam jeszcze dodac, że jestem strrraszną chwalipiętką ale chwalę się tylko moją Vikulka, więc to chyba zdrowe chwalipięctwo
Dobrze trafiłaś - bo my lubimy oglądać zdjęcia :ico_oczko: Zwłaszcza takich ślicznych dzieciaczków :ico_brawa_01: Naprawdę wyjątkowo urocza panienka - jak będę planować dziewczynkę do parki to będę oglądać zdjęcia Victorii żeby się "zapatrzeć" :ico_oczko:

edi
Jestem mózgiem tego forum!

19 lip 2007, 09:36

widze lilo ze w szalenstwo kupowania wpadłas :-D a mi w skrzynce awizo lezy na odebranie 2 ksązek i nie ma sił tego zrobic.moze jutro.albo dzis R wysle.
sliczne dzieciaczki.w koncu panienki :ico_oczko: .która chce mojego Karolka?

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

19 lip 2007, 10:33

ja sie bym po Karolka zgłosiła...jak taki jak R robotny będzie to na zięcia biorę w ciemno :ico_oczko:

nie śmiejcie się - ja już się jutrzejszego Harrego Pottera nie mogę doczekać, barrdzo mi się podoba ten sposób pisania, może i dziecinna książka ale wciąga mnie i przenosi w inny swiat :-D

lilo

19 lip 2007, 11:12

nie śmiejcie się - ja już się jutrzejszego Harrego Pottera nie mogę doczekać, barrdzo mi się podoba ten sposób pisania, może i dziecinna książka ale wciąga mnie i przenosi w inny swiat
A czemu mamy się śmiać???? Ja często wracam do książek z dzieciństwa :ico_oczko: Ale przez Pottera nie mogłam jakoś przebrnąć, a mam chyba 4 części w domu :ico_oczko:

edi

19 lip 2007, 11:12

własnie harry pottera zamówiłam dla mojej siostry dokładnie"zakon feniksa" i ta nastepną musze jej upolowac.ja nie czytałam tego.
teraz czytam"czarownica z portobello' super.zreszta jak wszystkie coehlo.
Beatris widze ze tylko gen pracowitosci was przyciąga :ico_oczko: no jaki to on bedzie to trudno powiedziec.na razie nie tknie nic.mama sprzata za nim :ico_zly:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

19 lip 2007, 17:50

tylko gen pracowitosci was przyciąga
zapominasz że przystojniak z niego się szykuje więc nie tylko, ale jako teściowej na pracowitości mi bardziej zależy :ico_oczko:

edi

19 lip 2007, 22:11

ale jako teściowej na pracowitości mi bardziej zależy
:ico_oczko:
miała matka syna syna jedynego
chciała go wychowac na chłopca dobrego.... :ico_oczko:
jak dalej to szło nie pamietam.ale bede sie starc bo na razie to on mnie sobie wychował :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lip 2007, 09:25

witam i dziekuje w iminiu Lusi za zyczonka :-D
jak będę planować dziewczynkę do parki to będę oglądać zdjęcia Victorii żeby się "zapatrzeć"
w przypadku Viki to dziala :ico_brawa_01: ja sie na nia na watku polonijnym zapatrzylam i popatrz jaka moja Lusia do niej podobna :-D tlko grzeczniejsza :-D :-D :ico_oczko:
ja kiedys tez polknelam jednego Harrego, nie pamietam juz ktora czesc, ale mi sie podobal. kurcze, ale bym chciala miec tyle czasu co wy na czytanie :ico_olaboga:
a juto Lusia na dobe do babci a rodzice na weselcho :ico_brawa_01: , oj, bedzie sie dzialo :-D i zdrowie wszystkich wypije, bo ja nie z tych co edi :-D
która chce mojego Karolka?
Luska juz prawie mezatka, wiec zostawiam karolka panienkom :-D

edi

20 lip 2007, 14:12

i zdrowie wszystkich wypije, bo ja nie z tych co edi
o ty :ico_nienie: ja tez miałam szczere checi :ico_noniewiem: ale nie wyszło :-D tzn wiecej nie weszło :ico_oczko:
Ja mam bardzo mało czasu na czytanie.pisałam ze tylko popołudniu jak karol zasypia przy bajkach.bo wieczorem jak z nim siedze to juz ciemno a swiatła nie zapalam.wiec tak ok 20-30 min dziennie.i to od niedawna.jak był malenki to nie było mowy.usypianie na rekach :ico_zly:

Wróć do „Kącik dla rodziców”