basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum

19 lip 2007, 13:25

Violu, powiedz jeszcze - jak kąpię malucha w tym roztworze to mogę wlać do wody oilatum? czy bez kosmetyku?

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

19 lip 2007, 13:35

Czesc dziewczyny mam chwilke.Violu ciesze sie ze pozmienialas i niemam nic przeciwko bo bardzo ladnie wyglada lista a ja tak nie umiem.Violu dziekuje za porade a z tymi potowkami tez sobie zapamietam na przyszlosc :ico_noniewiem:
Basiu334 mam jeszcze szwy do jutra.U mnie chodzi o to ze rana sie zaczerwienila i chcialam ja odkazic.Mam jeszcze polska wode utleniona a tu mi dali w szpitalu jakies gowno co jeszcze bardziej mi rozgrzalo i wczoraj palilo ale dzis jest lepiej.
Justynko 30 super wygladasz z brzusiem.Wiecie mimo wszystko to i tak piekne doznanie ciaza i porod.Choc troszke teraz pobolewa rana ale wszystko gra.
A ja mam tak nogi spuchniete ze masakra i podobno ma sie jakis czas tak :ico_olaboga:
Violu i Justyna 30 jak sie czujecie?

[ Dodano: 2007-07-19, 13:39 ]
Sylwiu gratulacje :ico_tort:
Apropo jedzenia u nas wszystko sie wciaga jak smietnik :-D _W szpitalu na po porodzie dostalam pomidora,potem salatke w occie z warzyw:papryka,cebula,czosnek,brokuly No wszystko co zakazane.Ja oczywiscie uwarzam ale inne wciagaly :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

19 lip 2007, 13:41

Joanno czy to zdjecie ktore masz kolo suwaczka to twoje dzidzi?

:ico_brawa_01: ONLY 11 DAYS TO GO !!

[ Dodano: 2007-07-19, 13:43 ]
Szpiatalne jedzenie jest prawdopodobnie bleee... nie wiem czy juz pisalam ale dowiadywalam sie u mnei w szpitalu maz przy porodzie jest bezplatnie

[ Dodano: 2007-07-19, 13:44 ]
Joasiu dziekuje za gratulacje !! i rownizez gratuluje corci :) :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-07-19, 13:53 ]
:ico_buziaczki_big: Ja uciekam sie troszke polozyc, bede tu jutro :) moze cos ciekawego sie wydarzy... Całuski :* do jutra :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa:

joanna1111

19 lip 2007, 14:03

Tak jak najbardziej to zdiecie to nasza Juli wczoraj po cycku.A u nas mamy menu i zamawiasz co chcesz do jedzenia ale pierwszy dzien jesz to co ci dadza.Wiec moglam jako tako z zestawow powybierac ale i tak mam juz -10kg a drugie tyle powoli,powoli.

barbapuppa

19 lip 2007, 14:08

witajcie
serdecznie Wam gratuluję 11, ja też chciałam tak odliczać, ale cóż Tadziowi się spieszyło

Basiu, ja bym tej lekarce w łeb dała, od kiedy sudocrem można stosować na buzię, kobieta ma chyba "niepokolei" w głowie
Viola ci dała swietne rady, a ja jeszcze dorzucę, że to nic strasznego, tylko trzeba sprawdzać na karku czy dzidzi nie gorąco (inne miejsca nie są miarodajne), bo potówki to efekt zbytniego ubierania (przegrzania) malucha
ale to naprawdę nic groźnego
ja już bym Oilatum nie dawała jak dajesz np. krochmal

[ Dodano: 2007-07-19, 14:10 ]
śliczna jest Julii
ja na razie -7kg, zostaje mi jeszcze jakieś 5kg do dobrego samopoczucia, a 7kg do stanu wyjściowego

Awatar użytkownika
Viola

19 lip 2007, 14:31

Basik ja narazie bym się wstrzymała od tego oilatum...
Joasiu ja się czuję ok. nadzwyczaj dobrze jak na końcóweczkę ciąży....nawet te upały nie były dla mnie straszne...ale tak psychicznie to już przeżywam to wszystko jak to z tym z porodem będzie i w ogóle...wiem co mnie czeka a i tak mam jakieś lęki...i juz bym chciała być z Milenką w domku...

[ Dodano: 2007-07-19, 14:31 ]
śliczne te wasze dzieciątka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

basik334

19 lip 2007, 14:33

No widzisz Basiu, nie wiem czy to dlatego ale Jaś ma dziś ogień na buzi :ico_olaboga: Na szczęście dodzwoniłam się do innego pediatry i dziś chyba na dyżur do niego pojedziemy. Zobaczymy, co powie.

Co do wagi - u mnie 14 kg na -, ale im dalej od porodu, tym wolniej waga leci. chcę stracić jeszcze jakieś 5 - 6 kg. Może do października?...

Asiu, ja nie robiłam nic z raną, nawet dziwne mi było dotykać jej okolice, bo czułam tam odrętwienie. Ale jak jutro będziesz zdejmować szwy, to pokażesz ranę jakiemuś specjaliście, na pewno uzyskasz pomoc. :-)

Ale ze mnie gapa :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

ANULAF< SERDECZNIE GRATULUJEMY!! UŚCISKI DLA CIEBIE I MALUTKIEJ!!

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lip 2007, 14:40

Cos tu dzisiaj spokoj! :-D A ja od rana juz biegam! Zakupy, pranie, no i dzieci!!! Poszaleli zupelnie na punkcie siostrzyczki i chca ja caly czas nosic!!! :ico_szoking: Bedzie rozpuszczona oj bedzie!!! :ico_zly: Bedzie trzeba walczyc, zeby jej swiety spokoj dali! :ico_noniewiem: Bardzo ja to meczy i potem jest podenerwowana! :-D

basik334

19 lip 2007, 15:45

:-)
Ostatnio zmieniony 22 paź 2007, 09:40 przez basik334, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sosim
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

19 lip 2007, 17:39

melduje sie :ico_ciezarowka:
bylam dzis u ginki, ale nawet mnie nie badala :ico_placzek:
wiec nawet nie wiem ile mała wazy???????????? :ico_noniewiem:
na szczescie wczorajsze KTG wyszlo ok
zreszta mam tylko do jutra zwolnienie lek., jak sie mala do jutra nie urodzi to bede musiala isc na urlop :ico_szoking: , bo zwolnienia juz mi nie da :ico_zly:
kazala jutro zglosic sie do szpitala, ale skierowania dac nie chciala :ico_noniewiem:

zadzwonilam po wizycie do mojej poloznej a ona powiedziala mi ze mnie do szpitala bez skierowania nie przyjma :ico_nienie: bo sie nic nie dzieje (oprocz przeterminowania oczywiscie :ico_noniewiem: ) i badz tu madra :ico_olaboga:
na szczescie wyszla mi na przeciw i kazala jutro wpasc i zrobi mi gratis ktg :ico_sorki:

juz naprawde nie wiem co tu robic

:ico_zly:

basik334, super fotki

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”