Karla, wlasnie sie prawie posikalam ze smiechu z twojecho postu, a najlepsze jest to, ze u mnie dokladnie to samo
, w dodatku jadam juz tylko obiady, na co innego nie ma czasu
acia pisze:Koperkowej moja mała nie lubi a rumiankowej nie można za dużo podawać bo ma właściwości przeczyszczające.
ja caly dzien koperkowa poje, a wieczor i w nocy rumiankowa a i tak ma twarde kupy i strasznie sie meczy zeby cos raz na dzien wystekac
, nawet mleczko juz robimy z polowy zalecanej mieszanki. teraz w takie upaly to nawet 500 ml dziennie herbatki wciaga. a ubrania zadnego to mala od dwuch dni nie widziala, nawet pampersa tylko na karmienie i spacer zakladam i takim sposobem udalo nam sie potowek uniknac, ale i tak upal jest masakryczny. zwlaszcza w nocy daje nam sie we znaki. mala w dzien odsypia, a ja oczy na zapalkach i tak do nastepnej nocy...
ania1980 pisze:Juli, uśmiech małego Krzysia bezbłędny. Helenka też czasem robi taki grymas, który wygląda jak uśmiech, ale wiem, że to jeszcze uśmiech nie jest. .
poczekaj cierpliwie jeszcze troche, moja Lusia juz swiadomie sie usmiecha, zwlaszcza w nocy do wytesknionej butelki z mleczkiem. i zawsze po wystekaniu kupsztala
Juli pisze: nie moge juz usiedziec na tyłku i chce wrocic za bar raz w tygodniu, tak poprostu dla rozrywki, zeby wyjsc do ludzi i poczuc znow ten gwar
Wiec prosze trzymac kuciuki!
ja mam dokladnie to samo, odwala mi juz od siedzenia w domu! najgorsze jest, ze moj maz idzie od 1 sierpnia do normalnej etatowej pracy i juz pier&$@*&a dostane do glowy
, teraz to jeszcze gdzies wyjde, a on sie Luska zajmie, a potem bede w wiezieniu...
i jak
Juli, co wyszlo z ta praca?
[ Dodano: 2007-07-20, 09:46 ]aha! zapomnialam napisac, ze ja tez dzis bede wlosy farbowala, bo w sobote na weselicho ide
[ Dodano: 2007-07-20, 09:47 ]Karla, kiedy nam pokazesz jacusia?