a ja nadal sam...ehhh..przywyklam:/
sejanko gratuluje ci tego szczescia-przeslij nam go troche przez tt;)
masz racje- ja nie zaluje niczego choc swoje przezylam:( ale dzieki temu mam moj najwiekszy skarb:)synka:*
no właśnie jeszcze tylko 3 miesiące a ja nic nie mam bo wszystko wydałam obcym i kiedy ja to wszystko pokupuje jedyne co mam co kupiłam na początku ciąży to parę sukienek i różowych ciuszków a teraz sie okazało że będę syna miała to wszystko mnie przeraża a najbardziej ten głupi remont i chroniczny brak gotówki bo wszystko poszło na remonty na szczęście dzieciaki maja swój pokój ale to przecież też trzeba spłacić i kto sie takimi rzeczami przejmuje tylko ja bo wszystko na mojej głowie a taki facet wróci z pracy i jeszcze trzeba mu wszystko pod twarz podstawić żadnych problemów i czym taki ma sie martwicKUlka pisze:dasz rade ....... jeszcze tylko ze 3 miesiace .... i dopiero sie zacznie hihihihihihihihi
No mamy weekend a on cały czas jest u swoich rodziców najpierw wstawiał okno a potem obrabiał drzwiKUlka pisze:moze pogadaj z nim jak z człowiekiem hehehe moze se uda......
w weekendy tez pracuje ??
mnie moj zostawił na lodze z 2 dzieci ........ dobrze ,ze rodzine mam .......
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość