Kristi pisze:Jestesmy po lekarzu dziecinnym malej Nicolci i po obiadku tez
A wiec mala Nicole wazy 12,8 kg troche za duzo.. lekarz mowil ze musimy uwazac bo malutka ma juz nadwage.. ale jakos nie widac tego po niej ze taka jest.. no trzeba bedzie jednak troche uwazac bo niechce zeby mala miala tendencje do tycia jak mamusia A jesli chodzi o wzrost to nie zmienil sie..
No to dane w tabelce sa waga 12,8 kg ,i 8 zabkow male zmiany mozna wprowadzic
Aha robilismy usg nerek i mala na szczescie ma DWIE zdrowe nerki jakas taka ulge czuje i ciesze sie ze jest
Kristi pisze:Maggie niechce byc wscibska ale chcialam zapytac tylko o co sie najbardziej klocisz ze swoja mama o co poszlo?? Bo ja z moja mama sie przewaznie klocilam jak u mnie byla wlsnie o Nicole ona ma swoje sposoby i bardzo chciala mi je wprowadzac do wychowania malej Nicole a ja sie nie dalam i juz byla klotnia takze ja tez z moja mama na dluzsza mete bym nie wytrzymala.. ale sorrki jak niechcesz to nie musisz mowic.. Dzieki za mile i budujace slowa i ciesze sie ze podoba ci sie sukieneczka malej Nicosi dostala ja od swojej ciotki chrzestnej
Aginka pisze:a co sie dzieje z Justynką i Adą ????
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości