Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

20 lip 2007, 21:16

tylko popołudniu jak karol zasypia przy bajkach
ja sie skupić nie mogę...co chwila coś mnie pyta albo cos chce...czytam jak uśnie, a żę usypia późno, o mało czytam.

edi
Jestem mózgiem tego forum!

20 lip 2007, 21:34

no mój tez czasem pyta.dlatego musze jakies nowosci znalesc.jak sie tak bardzo zainteresuje to sie słowem nie odzywa :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lip 2007, 22:17

witam i dziekuje w iminiu Lusi za zyczonka :-D
jak będę planować dziewczynkę do parki to będę oglądać zdjęcia Victorii żeby się "zapatrzeć"
w przypadku Viki to dziala :ico_brawa_01: ja sie na nia na watku polonijnym zapatrzylam i popatrz jaka moja Lusia do niej podobna :-D tlko grzeczniejsza :-D :-D :ico_oczko:
bo Lusia młodsza to i grzeczniejsza :-D

Ja tez bym chciała sobie poczytać :ico_placzek: Ale przy mojej małej to moge tylko o tym pomarzyć... A w dawnych czasach to potrafiłam "pochłonąć" kilkanaście ksiązek w miesiącu...

lilo

21 lip 2007, 11:44

w przypadku Viki to dziala ja sie na nia na watku polonijnym zapatrzylam i popatrz jaka moja Lusia do niej podobna
No śliczne obie strasznie :-D :ico_brawa_01:

A mi dalej książki nie przyszły :ico_noniewiem: Jeszcze nie wiem kiedy będę czytać ale coś może sie wymyśli :ico_oczko:

Mam w domu od koleżanki "Kod Leonarda da Vinci" i jakoś nie mogę sie zabrać za to :ico_noniewiem: Wogóle mam jakąś niechęć do książek strasznie chwalonych i rozreklamowanych :ico_oczko: Uprzedzam sie z góry do tych co się tzw. "większości" podobają :ico_oczko:

Moja Pietruszka też jeszcze wolna ale po niepowodzeniach z Izą stwierdziłam, że wybór będzie należał tylko i wyłącznie do niego :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lip 2007, 12:31

lilo moja Vikula slicznie dziękuje za komplementa :ico_sorki:

no, a ona juz ma 2 narzeczonych :ico_szoking: :-D pierwszy się trafił jeszcze jak w brzuszku siedziała :-D a drugi "oświadczył" się całkiem niedawno :-D ale poczekamy i zobaczymy co z nich wyrośnie i wtedy zdecydujemy :ico_oczko: :-D

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

21 lip 2007, 23:36

Wogóle mam jakąś niechęć do książek strasznie chwalonych i rozreklamowanych
mam to samo - mąż pochłonoł w 1 dzień, a ja ok czytałam i nie mogłam...oddaliśmy w końcu bratu M.

co do narzeczonych - na każdym placu zabaw, kręci się wokól jakiś chłopiec...przyciąga ich jak magnes...co z niej wyrośnie :ico_olaboga:

edi

22 lip 2007, 13:11

a mój karol lubi starsze dziewczyny :ico_oczko: to ma po dziadku (jak uszy :ico_oczko: ) moj tata jest młodzy od mamy o 7 lat :-D zebym tylko nie miała synowej w swoim wieku :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lip 2007, 15:45

moj tata jest młodzy od mamy o 7 lat
:ico_brawa_01: dla mamy, wiedziala, ze mlodszego lepiej brac, bo sie wychowa po swojemu :-D , moj maz tez 3 lata mlodszy
"Kod Leonarda da Vinci" i jakoś nie mogę sie zabrać za to
spodziewalam sie wlasnie tendencyjnego badziewia, ale o dziwo wciagnelam ja w jeden dzien, ale to jeszcze jak w ciazy bylam i mialam na to czas...., ech dobre, stare czasy... :-D
co do narzeczonych - na każdym placu zabaw, kręci się wokól jakiś chłopiec...przyciąga ich jak magnes...co z niej wyrośnie
u mnie tez wiekszosc czerwcowych mam chlopczykow chcialo Lusie rezerwowac, ale Luska tez juz obiecana :-D

ja po zabawie, siedzielismy do trzeciej nad ranem, wytancowalam sie za wszystkie czasy i wypilan zdrowie chyba calego TT :-D :-D , spodziewalam sie ciezkich przezyc dzisiejszego dnia, ale o dziwo calkiem niezle sie czuje. Lucja nie dala babci w kosc w nocy, spala od 24 do 6 non stop, i wlasciwie wszystko w porzadku, tylko slad po szczepionce na raczce jej zaczol ropiec :ico_olaboga: , wyslalam meza do apteki, moze cos z niej przywlecze. a pod wieczor nad rzeke jedziemy, troszke sie ochlodzic...

jeszcze wam wkleje zdjatko, zebyscie ocenily postepy moje w odchudzaniu. to weselna kreacja
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

lilo

22 lip 2007, 17:46

ja po zabawie, siedzielismy do trzeciej nad ranem, wytancowalam sie za wszystkie czasy i wypilan zdrowie chyba calego TT
To są plusy nie karmienia piersią :ico_oczko:

Jasnie Pani :) powiem Ci, że wyglądasz bardzo sexy :ico_wstydzioch: :-D :ico_brawa_01: :-D

BeataW
Wodzu
Wodzu

23 lip 2007, 12:03

"Kod Leonarda da Vinci" i jakoś nie mogę sie zabrać za to
spodziewalam sie wlasnie tendencyjnego badziewia, ale o dziwo wciagnelam ja w jeden dzien, ale to jeszcze jak w ciazy bylam i mialam na to czas...., ech dobre, stare czasy... :-D
Ja się pod tym podpisuję,też sceptycznie podchodziłam do tego,ale wciągnęło mnie na całego,taka dobra książka sensacyjna :ico_oczko:
Piękne fotki Jaśnie Pani :ico_brawa_01:

Wróć do „Kącik dla rodziców”