Dzien dobry Baboski
My juz wczesniej dzisiaj na nogach.. bo mala nie dala nam dluzej pospac .. i pobudka byla o 7 00
No ale jako tako sie wyspalismy
U nas pogoda deszczowa cala noc padalo,i dzisiaj chwilowo nie pada ale tak mokro wyglada takze bedzie padac jeszcze .. a szkoda bo chcialam sie z rodzinka przejechac na festyn.. wczoraj bylismy tam ale jeszcze nie mieli otwarte tylko przygotowywali wszystko..,. a jak chce dzis jechac to deszczowa pogoda..
Ale jest moze szansa ze sie jeszcze wypogodzi.. Zobaczymy
A moja mala Nicolcia sobie spi w wozku,juz byla marudna i dawala do zrozumienia ze spac chce
i usnela bez zadnych problemow pieknie i my z mezem mamy czas dla siecie na kompie..
Aha chcialam cos sprostowac jesli chodzi o moja fasolke to pisalam wam ze ma 2 cm bo tak myslalam a moj maz mnie uswiadomil bardziej
i powiedzial ze fasolka ma 5 cm bo on tez widzial niewiem jakas zakrecona jestem i moze za bardzo to wszystko przezywam ale wazne ze wszystko ok.
POzatym NIcole nadal chodzi tylko trzymajac sie mebli,i czasami tez zdarzy sie jej samej pojsc jest troche leniwa i jest jej wygodniej trzymac sie za raczke ale moze za niedlugo zacznie chodzic sama jak sie jej zachce
OK to miejcie ladny dzien i buziaczki dla was i dla dzieciaczkow naszych
Maggie moj maz tez mowi ze jakby u nas powodz przyszla to tez nas nie zaleje bo my mieszkamy na gorce,tak samo czy jak by przyszla jakas traba powietrzna to tez nam nie zaszkodzi bo mieszkamy wysoko na gorce
A slyszalyscie ze w Polsce byla traba powietrzna okolo 180 budynkow jest zniszone.. i ludzie musza zyc bez pradu w takich domach.. niektore domy nawet niemaja dachu.. o boze i to bylo w okolicach Czestochowy,Bedzina.. to straszne.. ale skad sie wziela w Pl ta traba powietrzna??? A my juz ladnie po sniadanku,mala spi i mozna pobyc na kompie.. To do pozniej papa
[ Dodano: 2007-07-22, 15:52 ]A wy gdzie sie pochowalyscie?? Hallooo Babosy??
A u nas pogoda sie ladnie poprawila i pojechalismy sobie na ten festyn,bylo fajowo ale mala taka juz spiaca byla,pozatym wial wiatr i po godzince wrocilismy ale mam zdjecia i pozniej je wam pokaze
Juz za tydzien.. dokladnie w nastepna niedziele jedziemy sobie na urlop juz nie moge sie doczekac
Ale ten tydzien przeleci i NIcolci pierwsze urodzinki oh.. bede w ten dzien wzruszona cos tak czuje
A moja mala teraz spijusia juz w aucie jak jechalismy do domu to usnela tylko ja przenioslam,polozylam i spi dalej
OK niema was to was juz nie zanudzam .. i tez zmykam poserfowac troche po TT buziaki paa
[ Dodano: 2007-07-22, 17:06 ]No to pokaze wam pare foteczek z dzisiejszego festynu :
Mamusia z Nicolcia mama pije piwo a Nicole je brezla :
Tatus pije piwo a NIcole zajada sie Brezelkiem :
I Nicolka Idzie do Taty
:
I Nicole oparta o lawke