Jaśnie Pani mam nadzieje, ze nic nie wykraczesz i ja napóźniej na tym wątku doczekam sie kolejnego potomka...bo ja nie to cie tu siłą ściągam do bawienia
to króciutkie opowiadanie naprawde przepiękne
Ile wazy i ile ma wzrostu???
wga i wzrost sie nie zmieniły...no mkoże wzrost, bo ostatnio pisałam, ze 94 cm

ale to kuba byl u lekarza, czyli naprawde ma 90cm i 13-14 kg, zalezy czy ważona po czy przed kupą
ale tak jak
Fela pisze, te nasze dzieci na zdjęciach wydają sie większe
Felunia czytając wasze jadłospisy to ja chyba głodze dziecko
bo Lenka je rano: kanapki albo jajecznica albo płatki na mleku, potem też kanapki, przed spaniem duży jogurt, po spaniu obiad(najpier zupa, za jakieś pół godziny drugie danie), kolacja na ciepło: słynne parówki cielęce, płatki-jeśli nie bylo na śniadanie, albo jajka, zapiekanki czy co tam mi sie chce. ona chytba razcej dużo je, a rzadko

bo np: parówki lecą zawsze dwie, jak jakja to tez dwa, udko kurczaka czy schabowy to zjada tyle co my, zupy też

ale teraz sie zastanawiam czy to nie za mało

owoce je z kubą, bo ja nie przepadam, ale raczej tylko jabłka, nektarynki lub wiśnie. mleka modyfikowanego nie daje już długo, jakieś 4 miesiące.
Emilka śliczny śpiszek w ślicznej pościeli

mam nadzieje, ze wszytsko udało sie przełożyć u dentysty
ja pewnie nie mialabym cierpliwosci tego robic
no ciekawe czy my mamy?
Martusia 10000000000000000 buziaków dla Frania od cioci Skarpety
on pedaluje ,bo tak rusza nozkami energicznie i raczkami jakby na rowerze jechal
coś czuje, ze da ci synuś jeszcze popalić
i to co ja podjadam
Ilonuś u mnie to nie przejdzie, bo ja tyle w tak zwanym "międzyczasie" wcinam, ze dziecko by mi pękło
my wzięliśmy takie też spory szablon, wzór kwiatowy, czy cuś

a damy na dwóch ścianach w rogu przy oknie, bo tam dosyc pusto jest.
wieczorem wkleje zdjęcia.
jutro mój mąż ma imieniny. zaprosiłam moich rodziców i brata z dziewczyną na piwo i teraz mam dylemat: zaserwować spagetii, czy kupic 3 duze pizze, bo to takie niezobowiązujące spotkanie, posiedzimy, pogadamy. ale taką pizze to chyba będzie łatwiej zjeść?