HEKKATE no dosłownie Danielek to twój klon
IWONA77 wiesz co alergia chyba wychodzi jakos po kilku dniach-3-4 wiec jak podasz jabłko tzn. jak juz podałas i nic nie ma to jest raczej ok. tylko ze alergia nie musi sie objawic tylko wysypka, moze byc biegunka albo zaparcie to roznie i moim zdaiem teraz wprowadzaj kolejne rzeczy po nowym smaku np. jabko juz mial to marchewka lub cos innego a dopiero jak wypróbujesz pojedyncze smaczki to dawaj mieszane np. jabłko-banan bo ja dałam od razu mieszane i musiałm sie cofnąc bo jej wyszło cos i od nowa musiałam.
KAJUNIA25 ja miałąm zamiar karmic do pół roku ale Amelka za nic nie chce pic innego mleka niz moje wiec troche ci zazdroszcze ale ciekawe czemu mała nagle nie chce pic hhhmmmm. Mojej kumpeli synek 3 miesieczny nie tolerował jednej piersi przez jakis czas tak sie z nim meczyła bo nie chciał pic z jednej to była jazda ale po chyba tygodniu zaczął spowrotem, dzieciaki mają zagrania niezłe. A moze faktycznie nie była zbyt głodna? Spróbuj moze jak któras ci tu juz pisała odciągnąc twoje i podaj z butelki zobaczymy czy wypije,powodzenia ;)
DOROTA.M. ale fajnie, a wiesz o ktorej mniej wiecej bys przyjechała do Poznania? tzn. do południa czy raczej popołudniu? Moze na ta specjalna okazje upieke szarlotke z przepisu MAGDZINKI hi hi hi, jesli mi sie bedzie chciało i czas pozwoli oczywiscie hahahhhahahaaha.