Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

25 lip 2007, 22:26

oj Ci faceci.... tylko przez kolano i klapsa... :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 22:26

KUlka, no mój też maratonista I - klasa :-D w dodatku jeszcze papla jak najęty... wszyscy dookoła sie dziwią, że od 18 roku życia nawija jak stary, a ja choc b. się z tego cieszę to czasem jednak mam dość... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Dziś znowu adyma przy usypianiu, że on chce z nami....
to J. mu tłumaczy, że Ula u sie i On u sie i my u siebie... ale i tak był ryk.... oj ciężko być twardym rodzicem, stanowczym i konsekwentnym... jak tu tragedia w dwóch aktach odstawiana była...

GLIZDUNIA, a Was te powodzie ominęły???

[ Dodano: 2007-07-25, 22:29 ]
kate_k82, krótko go trzymaj :ico_oczko: :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 22:35

Glizdunia no to super, a jechaliście tam w ciemno, czy juz na "gotowe"?
z reszta ja nie wiem jakbym sie zaklimatyzowała w blokach.. :ico_noniewiem: juz teraz A. czesto nie umie sie dogadac z moja mama i nie wiem jak długo bedziemy tu mogli pomieszkac, a ja czuje ze na blokach mogłoby być ze mna kiepsko :ico_noniewiem:

kate k82 musisz koniecznie "naprostowac" swojego mezula :027:

dobra dziewczynki to ja już na dzis sie żegnam, zyczę spokojnej nocki!! :516:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

25 lip 2007, 22:38

oj te nasze male chłopaki ....... ciekawe jak bedziemy ich zwalac za pare lat do szkoly ....... ciekawe czy tez tak o 7 bede wstawac hehe
ok spadam spac........
do jutera :ico_spanko: :ico_spanko:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 22:50

A ja pokaże wam zdjęcie domu, który stoi w miejscowości mojeg meża.... tzn. w jego rodzinnym mieście, bo go ściągnęłam do swojego... :ico_oczko:
Czyli tam jest taki opuszczony dom, który jest na wymarciu... i do kapitalnego remontu, ale ma coś w sobie... :-) i jak już koło tesciów.... hmmm to nie z nimi tylko tam... albo taki na wzór.... :ico_sorki:

Obrazek

[ Dodano: 2007-07-25, 23:25 ]
KUlka, i pewnie nam ten czas zleci jak.... :ico_oczko:
Ani się obejrzymy jak wyprawkę do szkoły trzeba będzie kompletować... :ico_oczko:
Ja jutro jadę na kilka dni do teściów, więc odmeldowuję się :-D

Wiem, że będziecie tęskniły więc wklejam się na dobranoc hehehee :-D
Nie ma jak:
Obrazek

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lip 2007, 23:28

massumi, ja też chcę taki dom, albo każdy inny ale z ogródkiem, bo ja też z wielkiej płyty jestem. Dobrze że chociaż mam piękną okolicę, las woda i cała moja mieścinka mi się podoba, dla dzieciaków piękny Ogród jordanowski, jezioro z ośrodkiem wypoczynkowym i super basen.

Ewcik Ty się kuruj kochana i synowej proszę mi nie zarazić.

Zbora a Ty w łóżku miałaś już być :-D

A ja właśnie po małej imprezce, bo dziś mężulka imieniny, większa będzie w sobotę, a teraz lecę zaraz dać mu osobisty, osobliwy :ico_oczko: prezent.
Dobrej nocki wszystkim życzę.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lip 2007, 23:29

Massumi..swietny ten dom...taki bajkowy troche :ico_oczko: no a powodzie nas calkowicie ominely na szczescie :ico_brawa_01:

Kulka...ja aktualnie jestem leniem patentowym i mi placa-czyli macierzynski...a potem zostane bezrobotna..ale o problemach w mojej pracy juz kiedys pisalam :ico_noniewiem: a moj A. pracuje w firmie produkujacej kosmetyki i jest jakby to przetlumaczyc "technikiem higienista"...rozkreca maszyny i myje chemia..takie tam pierdoly :ico_oczko:

hehe,,,co do ogrodka to powiem Wam ze na nasze angielskie warunki to nie jest taki najmniejszy...hihi :ico_haha_01:ale do Kulkowego sie nie umywa!

Ladybird...przyjechalismy osobno...na gotowe mieszkanie ale pracy sami szukalismy...ja na trzeci dzien po przyjezdzie poznalam mojego kochanego i tak juz zostalismy razem :-D
Ja tez zawsze mieszkalam w domku a teraz przez przeszlo rok w bloku i juz nam brakuje jakiegos podworka :ico_olaboga:

Mam nadzieje ze wszystko pjdzie sprawnie,bez komplikacji i juz 25 sierpnia sie wprowadzimy!!!no i szybko trzeba bedzie przeniesienie internetu zalatwiac!!!!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lip 2007, 23:32

massumi odpoczynek u teściów :ico_oczko: , trzymaj się i wracaj szybko, bo faktycznie będzie Cię tu brakować.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2007, 07:59

Witajcie!

Dzis noc była okropna, Milunia najpierw nie zabardzo chciała zasnac a od 3 praktycznie nie spała, coś tam sobie podrzemywała, ale juz o 5 znów chciała jeśc, potem od 6 dokazywała i w koncu o 7 oczy jak 5 zł i trzeba wstawac. Zaraz pewnie znów zacznie dokazywać i trzeba bedzie jedzonko szykować. Nie wiem co jej sie zas poprzestawiało :ico_noniewiem:

Wczoraj chyba sie nie pochwaliłam, moja kruszyna waży juz 4580, od urodzenia sporo przytyła!!Juz tez ciuszki rozmiar 62 ma na knap, dzis załozyłam jej poraz ostatni moje ulubione body :(
Znów nie została zaszczepiona, bo jeszcze jednak czekamy na wyniki posiewu i mam jeszcze raz zrobić mocz, ale tak ogólnie. Tak jakby nie umiała poprosić za jednym razem i teraz znów bedziemy sie meczyc z pobraniem próbki :ico_olaboga:

U nas pogoda piekna od samego rana a zatem szykuje sie spedzanie dnia na dworze, popołudniu przyjda do mnie kolezanki, to troche sie odchamie...

Milego dnia zycze :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

26 lip 2007, 09:21

melduję się pociągająca
Gorączka spadła do 37,5, gardło prawie nie boli tylko kaszel i katar mnie męczy. Da się żyć. Zapas chusteczek, syropek, woda morska i tabletki na gardło grzecznie stoją przy łóżku. Lipa z czarnym bzem się parzy, tylko miodkiem posłodzę i będzie super. Muszę wyzdrowieć do wieczora bo na imprezkę idę. Podobno nawet dla mnie karmi kupili :-D

Ala spała dziś od 22.30 do 5.30 non stop. I gdyby mąż się nie zerwał i jej przez przypadek nie obudził to spałaby dalej.

Aniu w dniu Twojego święta życzę Ci dużo szczęścia i uśmiechu, aby każdy dzień był lepszy od poprzedniego

Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”