Cześć dziewczynki !!!
Ale się rozpisałyście, a ja miałam tyle do powiedzenia wczoraj, a tt nie działo, a potem mi się przysneło i tyle.
Ja też zaczełam puchnąc, ale lekarz wczoraj mówił to normalne i nie ma się czym przejmować, tak samo moje drętwiejące ręce i nogi to norma dzidzia jest duża względem moich proporcji i dlatego mam dolegliwości.
Wy narzekacie na brak ruchów, chcecie mojego malucha, odstwia akrobacje, do tego stopnia, że wczoraj u teściów wszyscy mogliśmy widzieć wszystko co się wyprawia tam.
Klapki ja mam jedyne, nawet nie kłopotałam się aby coś kupować.
Ja nie patrze na to jak ktoś inny miał ciąże i ostatni jej etap, mi doktor jeden powiedział pogadaj z mamą swoją i najwięcej informacji od niej możesz dostać bo podobno ciąże są podobne. Z moją mamą jak narazie się wiele zgadza, np początek, obie miałyśmy krwawienie w pierszych tygodniach.
Ja osobiście wychodze z założenia, jak będzie tak ma być i tyle, chociaż powiem wam upały dobijają nas wszystkoch, 34st każdego dnia lekka przesada itak jest od poniedziałku, i z tego powodu już bym chciała mieć malucha zemną !!!
Zapowiadają te upały do następnego tygodnia.