Witajcie Mamusie
Na poczatku DZIEKUJEMY BARDZO za sliczne i piekne zyczonka Urodzinowe.Oj tak moja coreczka ma juz roczek .. Ogulnie roczkowy dzien udal sie super.. Byl torcik ze swieczuszka.. a wczesniej przyszla sasiadka i tez przyniosla malej prezenty ale na gorze w takim batoniku byla swieczka.Dwa razy zdmuchnelam swieczke za malutka,mala tylko patrzala na mnie co robie Blo pieknie,bylismy sobie sami cala nasza trojeczka a pozniej kolo 19 00 przyszedl sasiad i troche sie zasiedzial.. i poszedl dopiero o 1 00 w nocy. Mala juz usnela o 21 30 byl troche wykonczona i nawet zjadla sobie swoj kawaleczek tortu zapomnialam o tej zabawie z losowaniem.. Bylam taka przejeta ze kompletnie wylecialo mi z glowy.. ale jeszcze nie wszystko stracone.. moge tez w sobote malej zrobic i sobie polosuje.. ciekawe co wybierze hehe A tak pozatym to mala teraz sobie nareszcie spi bo obudzila sie dzisiaj o 8 30.. i dopiero teraz zasnela A ja dzisiaj mam pracowity dzien bo kosze trawe na calym naszym ogrodku Ale juz mi malo zostalo Dzisiaj moi tesciowie wracaja z POlski.. NO i musze tam isc do nich i troche im mieszkanie przewietrzyc ale to jeszcze zdaze zrobic.. Malej NIcole podobaly sie urodzinki pierwsze,byla grzeczniutka,zajela sie swoimi zabawkami taka fajna spiewajaca farma i takimi krazkami i dostala lalke od sasiadki i cos do ubrania sliczne prezenty mala dostala oh powspominalismy tez jak to bylo rok temu jak zaczely mi wody odchodzic.. leze sobie na kanapie,ogladam tv a za chwile czuje ze mam mokro w spodniach lece do lazienki a tam woda chlup mi na spodnie.. o rety to byla panika co robic maz zadzwonil szybko do szpitala i kazali nam przyjechac zdazylam tylko spodnie zmienic i juz jechalismy i juz w aucie czulam jak boli mnie brzuch tak jak przy okresie.. OH.. duzo by gadac zaczynam za bardzo przezywac to jak to bylo.. i opowiadanie by mozna bylo napisac
Ale ogulnie wszystko ladnie sie udalo,a w sobote okzalo sie ze na obiedzie beda tylko tesciowie i my z mezem.. bo szwagier przyjedzie dopiero na kawe.. o rety laski mi nie robi.. bede miala mniej do roboty ale nie rozumiem czegos takiego.. bo on ma robote w ogrodku,musi trawe pokosic i dlatego na obiad nie przyjada boze po co sie mam denerwowac?????? Ok miejcie ladny dzien paa
[ Dodano: 2007-07-26, 13:38 ]
Diem super foteczki,slicznego masz syneczka i te ciemne oczka wow
NO masz troche racji.. jakbys zrobila przelew troszke szybciej nie bylo by sprawy a tak dodatkowe koszta.. ale to nic juz wiesz co zrobilas nie tak i wiem ze ci sie uda toszke zmienic.. Powodzenia Ja tez jestem po czesci takim troche leniuszkiem.. ale nie jak chodzi o jakies platnosci normalnie to moj maz robi ale czasem wypadnie tez na mnie i sobie radze calkiem niezle..
[ Dodano: 2007-07-26, 13:40 ]
Iwona bedzie wszystko ok sama zobaczysz ale jak mowia wszystko potrzebuje czasu a pozniej bedziesz sobie we wlasnym domku mieszkac wiec teraz wolno troche sie przemeczyc i zobaczysz ze warto i ze bedzie ok.
Wkleje wam pozniej zdjecia z pierwszych urodzinek mojej coreczki ok to pa
[ Dodano: 2007-07-26, 14:00 ]
Ok to teraz macie pare foteczek z urodzinek malutkiej Nicolki potrwa chwilke )
[ Dodano: 2007-07-26, 14:12 ]
A wiec Nicole sie obudzila rano w swoje pierwsze urodzinki i bawi sie
A to moje zabawki jakie dostalam
Trzeba nabrac sil w moim pieknym dniu i male spanko zaliczone :
A to ja w calej okazalosci mala slicznotka moja :
Nicolcia z mamusia :
I Nicolcia z tatusiem :
A to torcik Nicolinki :
I mama dmucha Nicole swieczuszke :
I Nicole wcina i jak jej smakuje Torcik..pycha byl :
Kochane wybaczcie za ilosc.. Ale nie umialam sie powstrzymac..