Dzień dobry, dzień dobry!!!!
Aniu! :ico_buziaczki_big: z okazji imienin...Choć ja nigdy o tym nie pamiętam, bo my obchodzimy tylko urodziny...więc sorki, jak o którejś zapomnę
A tu
dla Urszulki naszej słodkiej z okazji 2miesiączka!!!

No wczoraj ładnie dokazywałyście...A ja zgodnie z obietncą...o 23 już spałam...o 22leżałam w łóżeczku i głupia gapiłam się na film...Ale Handzia jeszcze się kręciła troszkę. Na szczęście już o 23można był osłodko spać...do 5!

Potem karmienie i jeszcze do 8spaliśmy
Teraz młoda dokazywała ponad godzinę, zrobiła kupkę

i śpi...Ja co prawda w piżamie i z włosami jak snopek siana...ale musiałam na TT!!!
Ladybird23 no to co z tym filmem z fesela???nie rozmumiem...tzn.domyśłam się...fajny ten kolega???słuchaj, a Wy to ślub braliście świadomie, czy tak z musu bo

?Sorki za takie teksty, ale chcę zrobzumieć o co biega...?
Glizdunia ja już o mieszkaniu pisałam...A cena...no w przeliczeniu na nasze...majątek...Ale chyba stać Was na to prawda? możesz napisać, mniej wiecej, jakie są zarobki???
Kate_k82 Ty też z mężem na bakier??? no proszę, kobiety...musimy wyluzować...Ja odpukać mam na razie luz...Ale to dlatego, że sama sobie odpuściłam...Jak mi się nie chce, to nawet kurz wszędzie mi nie przeszkadza...A co tam...nie mieszkam w muzeum...I od razu lepiej...Nie męczę J porządkami, a dzieki temu on sam zabiera się za sprzątanie jak ma chęć. I tak jest lepiej...
A co do dzieci...ja mam 25lat, J 30,...poza tym po co mam odpoczywać (co i tak się nie uda przez następne 5lat, bo małe dziecko wymaga niestety coraz więcej uwagi...) i potem znów to samo...lepiej jedno po drugim i luz! no i dzieci się razem wychowują, więc jest niby ciężko, ale zawsze jakoś raźniej.
W związku z tym...zarzucam ćwiczenia brzucha...bo po co się męczyć i znów go rozciagac???

Nie...no trzeba schudnąć trochę jeszcze przed

, bo jak znów 18kg przytyję, to już nigdy tego nie zgubię...
Massumi...dom-śliczny!!! uwielbiam takie chatki...I najchętniej bym w tkaim zamieszkała...Wolę to, niż te nowoczesne parterówki...Takie domy mają duszę!!! Ale ja niestety mieszkam w klocku z pustaka...i raczej się nie zapowiada, żeby miał się zmienić w stary dom z duszą...
A dlaczego Ty nam to robisz i jedziesz sobie do teściów???

wracaj!!!
Gosia pokazuj wałki!

No i śpij w chłodzie...jak możesz dzięki temu spać dłużej... śpiwór naciągnij, koc elektryczny i luzik
Ewcik no kuruj się, bo z chorobą ciężko przy Alusi będzie...
ZMykam, bo mi matka gotowa internet odciąć! twierdzi, że ciągle tu siedzę

chyba żartuje?

No co...uzależniona jestem i tyle!