Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2007, 17:13

No ja myślę Sikorko, bo już długo Was nie widziałyśmy :-D No widzisz...widocznie jeszcze czasem pomarudzi...ale chociaż troszkę odpoczęłaś. Będzie dobrze, jeszcze troszkę...
No i tak to jest...jedno dziecko anioł, drugi...?lepiej nie mówić... I jak pomyślę, że Hania o aniołek, to aż się boję drugiego :-D

Ladybird23 no to faktycznie, jesteśmy milionerami :-D Zresztą jak większość ludzi w tym kraju...Ja nie narzekam dużo...no bo nie narzekać się też nie da, jak trzeba każdy grosz liczyć...Ale...trzeba żyć! ja sobie ciągle mówię, że po co gromadzić materialne rzeczy...potem przychodzi (odpukać...) choroba albo inna tragedia...i?pieniądze szczęścia nie dają...Ale bez nich ciężko, sama przyznasz...Tylko co nam pozostaje?albo wyjechać, albo pocieszać się i już! więc pomyśl w ciężkiej chwili, że nie jesteś sama :-D
A z tym kumplem to nieźle...Wiesz...ja w swoim życiu miałam kilka takich "niedokończonych" znajomości....co prawda zanim poznałam J...Ale mimo wszystko one gdzieś we mnie są, głeboko,...ale są...I też jak gdzieś spojrzę na zdjęcia, to dopadają mnie dziwne uczucia...Które jednak odpędzam, bo już nie jesteśmy we 2, zresztą...nigdy nie ma pewności ,że w innym związku byłoby lepiej...Tak więc...żyjcie sobie i nie róbcie sobie pod górkę...Życie jest zbyt krótkie!!!

Ależ ja dziś jestem nostalgiczna....jakaś... :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2007, 17:52

No, no kasa bardzo ważna jest!!! Na razie nie mamy co az tak narzekac, bo do 3 tys dochodzimy, ale boje sie ze jak szybko nie znajde po tych 2 latach dobrej pracy to bedzie kijowo, a przywyklismy jednak do pewnego standardu i ciezko bedzie sie przestawic...chciaz u nas w urzedach to kokosów nie zarabiają, ale bede tam uderzac bo po moim zawodzie, licze tez ze A. wraz se stazem pracy tez dostnie jakies podwyżki. :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-07-26, 17:53 ]
babunia wzięła wnusie na spacer a ja czekam na dziewczyny!

wpadne jeszcze potem o ile bede miała jeszcze tyle sił zeby do komputera siaśc!! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2007, 18:42

No to jednak lepiej stoicie finansowo...Ale...może nie żyję w luksusie i nie mogę sobie pozwolić na nic więcej poza jedzeniem, wydatkami na życie i ciuchy z lumpeksu...ale wiem, że wszystko osiągnęliśmy sami, uczciwie...Szkoda, że w tym kraju coś więcej można mieć dzięki kombinowaniu...

Hania do 18była z tatusiem, potem jedzonko, gadanie...i chyba usypia...Wkurza mnie, że J jak ma z nią pogadać, to robi to na odwal się...Faceci jednak nie umieją się zajmować dziećmi...Ja mogę z nią gadać i pół dnia, patrzeć na tę roześmianą gębuchę...A on?jednym okiem na małą, a drugim na tv :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

26 lip 2007, 20:17

hehehe
moj Jakub juz spi ......... Filip konczy bajke myju myju i lulu ........ my dzis cały dzien w ogrodzie bo słonko sliczne ....
dzisiaj nawet przyszywana tesciowa zadzwoniła ( mojego B mama nie zyje wiec babcia jego robi za tesciową ,a wredna jest jak mało ktora) i to przez Skype"a hehehe popatzryła , policzyła i papa hahaha
takie zycie ....
ide kłasc Filippe .. pozniej wpadne ........

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lip 2007, 20:29

witam wieczorkiem :-D
Hubert spi - no po 20 .. i obiecane zdjęcie - prosze bez duzego smiechu

Obrazek

codziennie - ale wygodnie - jak jade na jakies spotkanie w interesach - chociaz wygladam :ico_haha_01: bo czasami cos wypada i trza jechac .. a poa tym czuje sie taka no .. zrobiona :-D
co do kasy .. ja zarabiałm dość dobrze , nie mogę narzekac - ale z koncem lipca konczy mi sie umowa o prace - mój D. ma własna firme i pracuje teraz od rana do nocy - i jakas kaska jest - troche na kredytach zyjemy ..ale coz robic - narzekac nie moge .. ale musze zaczac szukac nowej roboty - ech ...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2007, 20:40

KUlka Ty to masz złote dzieci! dobrze, że to Ci się w życiu udało! :ico_brawa_01:

Gosia a z czego się tu śmiać??? fajna babeczka...usta jak Angelina Jolie...hm... :ico_brawa_01: No i w tle widzę jakąś fajową ścianę...No pięknie, pięknie!!!

Moja odpadła z godzinę temu...Mam nadzieję, że nie myśli, że to już spanie na noc...bo jeszcze kąpiel trzeba odwalić...No ale coś długo już od karmienia...prawie 3godziny...Ja jej nie kumam...Jak ją wykąpiemy powiedzmy o 19 to nie śpi...A jak chcę i mam zamiar wykąpać o 21 to usypia po 19 i myśli, że już noc :ico_olaboga: Czy my się kiedyś dogadamy???

A ja się nie pochwaliłam!!! moje dziecko dziś wydał oz siebie pierwsze wyraźne i piękniusie "A GHUUU!" :509: :509: :509: Ależ jestem dumna!!!
No dobra, przygotuję już wszystko do kąpania i będę czekać...allbo budzić...
Może się jeszcze zjawię...ale w razie czego...dobrej nocki!

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

26 lip 2007, 21:26

Goska!!! Bosko hahahahaha . wałki super!!!!

no drugi potwrek tez spi

zborra jeszcze kilka innych rzeczy tez mi wyszło....... :ico_noniewiem:

wiem ,ze to moze nie odpowiednie ale moja mama miała dzis jechac gdzies na pogrzeb dzwonie do niej bo wieczorem miała wrocic a tam sie jakas niezła impreza chyba rozkręciła na stypie hehe ..... :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-07-26, 21:51 ]
a co sie dzieje z Nasza Doris ??? takie smutne opisy na gg ma ??????

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 lip 2007, 12:14

hejka
Chyba pierwsz jestem...no nareszcie dziala!!!
Zaraz znow ktos przyjdzie ogladac mieszkanie..a wierzcie mi ze mam juz tego dosc,wlaza...wczoraj koles ogladal sobie szafki w kuchni-od srodka :ico_zly: o dziwo do lodowki nie zajzal!!!
Pogoda taka sobie..ladnie bylo o 9.00rano..a teraz chmury...
Spalam bardzo niespokojnie bo mi sie sni mieszkanie,ustawiam meble i zmiescic ich nie moge..rzeznia :ico_olaboga:
Dzis juz zaczynamy weekend-A.ma juz wolne...zadnych planow tylko lenistwo i cieszenie sie Kroliczka :-D

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lip 2007, 12:37

to ja dzisiaj pierwsza???
Wiem ze znowu dlugo mnie nie bylo, ale musze jeszcze mase spraw zalatwic ze slubem :ico_szoking: Juz mi sie normalnie nie chce.
Dziewczynki bardzo, bardzo, bardzo, bardzo,bardzo, bardzo,bardzo, bardzo,bardzo, bardzo,bardzo, bardzo,bardzo, bardzo,bardzo, bardzo,bardzo, bardzo,bardzo, bardzo,bardzo, bardzo,bardzo, bardzo dziekuje za pamiec i zyczenia. Az sie wzruszylam :ico_placzek: I oczywiscie przepraszam ze dopiero dzisiaj dziekuje, ale.....

We wtorek bylam z malym na usg bioderek i odetchnelam z ulga bo wszystko w porzadku :ico_brawa_01:
Aha no i chociaz spoznione to jednk stawiamy :ico_tort: bo mój maluszek skonczyl 2 miesiace :ico_haha_01:

Na razie to wszystko i lece nadrobic zaleglosci w czytaniu
A co do zarobków, to wczesniej ja zarabialam calkiem niezle i naprawde nie narzekalam (no moze poza tym ze umowe zlecenie mialam a nie o prace i przez to nawet macierzynskiego nie mam). A moj M. zarabial mniej, ale od maja zminil prac i teraz juz jest niezle.
A wczoraj to jeszcze mnie moj szef wkurzyl bo chce zebym juz w sierpniu wrocila do pracy chociaz na kilka godzin w tygodniu :ico_puknij: A co ja zrobię z Krystianem?? Faceci naprawde nie mysla

[ Dodano: 2007-07-27, 14:14 ]
To znowu ja, co takie pustki dzisiaj???
Chciałam wszystkim podziękować w imieniu Krystiana za życzenia. Tak miło mi się zrobiło, że ktoś o tym pamiętał, bo w rodzinie to wszyscy zapomnieli.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2007, 15:13

ale tu dzisiaj puchy
a mnie dawno nie bylo
jakos tak czasu nie miałam
moj m tez dzisiaj niby siedzi kolo jagody niby trzyma ja za reke a ona ryczy krzyczy a ten noc gapi sie w tv na program wedkarski (przeciez on nigdy nie wedkował :ico_puknij: )
popełniłam wielki grzech i dałam mojej malej soczku jablkowego z wodą zeby sprowokowac lzejszą kupke bo nie moge patrzec jak sie meczy
dzisiaj wystrzeliła dzieki bogu

zmieniam tez mleko bo od tego enfamilu ar ona jest tak zaklejona że w zyciu nie zrobi bez pomocy
postanowiłam że bede jej zageszczac zwykly enfamil takim preparatem nutriton
co prawda on gestnieje juz w butli ale wyjscia nie mam

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”