HEKKATE hej czemu zlikwidowałas te smieszne fotki danielka? Mi sie podobał w tej pieluszce jak arab hi hi, ja tam uwazam ze MAMCIA przesadziła troche, kazdy decyduje sam co robic jesli sie ma ochote robic takie fotki to sie robi i juz.
Ja tam nie wiem zupełnie co tej MAMCI sie stało, no nie poznaje kolezanki normalnie?hhhmm zeby tak tych fotek sie uczepic ach.....-twoja sprawa jakie fotki robisz,ja osobiscie widziałm kilka z czasów mojego dzieciństwa i co tez mam miec zal do moich rodzicow ze mi na golasa porobili sesje i calej rodzinie pokazywali-bez sensu, eeeee nie ma czym sie martwic,mamcia moze ma zły dzień-luzik
Fajnie,ze spotkanie twoje z qunick sie udało,moje z Dorotka tez, i Agatka takie uśmieszki mi słała ze ho ho ho
MAMCIA witaj po urlopie ale musze przyznac ze doznałam szoku, cos ty tak tych fotek hekkate sie uczepiła?
Kazdy robi takie jakie chce -takie moje zdanie, a w ogóle to laski
SPOTYKAMY SIE I PISZEMY NA FORUM,KAZDY MA PRAWO DO SWOJEGO ZDANIA ALE Z UMIAREM CO NIE?
dajcie spokoj juz z tymi fotkami to jej sprawa jakie chce zrobic Danielkowi.
mamy tu pisaco rozwoju naszych dzieciaczkow a nie roztrząsać o tym ze hekkate głupie fotki porobila, dla niej nie jest w tym nic złego, zresztą ja tam tez nic złego nie widziałam szczerze mowiąc,no to jak rozejm?
Proszę bardzo piszmy o postępach naszych dzieci,o radoścaich i smutkach zycia codziennego a nie tracmy czasu na pierdoly i mowienie komus co jest dobre a co złe bez jego woli i prosby, bo rozumiem udzielanie rad jesli ktos poprosi o taką. Ach nie lubie tak.
LUTOWECZKI No ja juz wczoraj wam chciałam napisac o naszym spotkaniu z Dorotka i Agatka ale nie mogłam wejsc na tik-taka wiec pisze dziś-było bardzo sympatycznie, Agatka cudowna i wiecie co ma w rzeczywistości więcej włoskow niz to widac na zdjęciach i takie długie rzęsy sliczne.
Chyba wychodził juz wczoraj ząbek no i dziś mama Dorotka wystukała ze jest faktycznie HURA!!!!!!!-NO TO TERAZ Z GODNIE Z TRADYCJA JAK MAMA WYSTUKA ZąBKA JAKO PIERWSZA TO TATA MUSI KUPIC NOWą SUKIENKE, ZNACIE TO?
Zaraz wkleję i ja kilka fotek z naszego udanego sptkanka, jak Amelka za wszelką cenę chciałą chyba Agatce zabrac smoczki na łańcuszku i co chcwilke sie turlała na Agatke i na nią właziła hi hi hi.
HEKKATE a ty nagrywasz fotki poprostu na płyte CD i wysyłasz im czy przez kompa wgrywasz te fotki? bo nie wiem jak to zrobic? am chyba z 400 zdjec jeszcze Kacperka ale nie wiem jak to im wysłac do wywołania a jestem zalogowana juz na stronce
www.ufoto.pl
Narazie te fotki ale jeszcze spróbuje dwie takie fajowe dodac tylko teraz tam serwer jest obciażony ;)