Ja stosowałam prezerwatywę ,ale wiem ,że sa leki antykoncepcyjne ,które można stosowac przy karmieniu,tylko zapomniałam nazwy Moja siostra je stosowała przez 2 lata jak karmiła i mówiła ,że sa w porząsiu
Dzieki ze tak szybko odpowiadacie,ja za wami nie nadazam.Jesli chodzi o prezerwatywe to ciarki mnie przechodza na sama mysl o gumie ale musze sie jakos zabezpieczyc bo juz nie chce wiecej dzieci a najgorsze jast to umartwianie sie co miesiac.....................................
Ja też stosowałam prezerwatywę gdy karmiłam piersią. Ale karmiłam do 3 m-ca zycia mojego dziecka, więc z gumkami nie było najgorzej Cerazette stosuje moja koleżanka (tabletki dla kobiet karmiących piersią) i jest bardzo zadowolona.
Kasia1974 jezeli nie chcesz ponownie zajść w ciąże ,anie lubisz prezerwatyw ,,w sumie tez ich nie cierpię to polecam tabletki lub spiralkę Ja teraz jestem na tabletkach Mercilon Ale jak karmisz to bierz te Cezarette
Dzieki za podpowiedz ,chyba usmiechne sie do pani doktor o te tbletki bo spirali z tego co wiem nie mige miec,mialam zbyt ciezkie porody bylam w srodku mocno popekana i nadszarpnieta .dostalam tez zakaz zajscia w ciaze chociaz i tak nic nie planowalam.
kasia1974, Ja brałam właśnie tabletki Cerazette i byłam bardzo zadowolona. Karmiłam mojego synka siedem miesięcy i przez cały ten okres byłam na tych tabletkach. Nie przytyłam, nie miałam bóli głowy ani nudności, tak że polecam.