Tyle czasu przez Julcię pisałam tego posta, że Wy już tu z 10 zdążyłyście naklikać
Jogo- to super, że pierś sama wystarcza. Dopóki tak jest to poprzestań na tym. Ja niestety mam już malutko pokarmu i muszę się wspomagać. Do 6 miesiąca życia nie trzeba nic wprowadzać jeśli dziecku wystarcza sama pierś. Ciesz sie tylko kobito z tego, bo te desery itp to takie malutkie, a takie drogie, że hey
Moja mała też drapie się po buzi i też paznokcie rosną jej szybko. Do tego odziedziczyła je po mnie na swoje nieszczęście i są takie delikatnie i cienkie a przez to ostre, że czasem ma takie sznyty na twarzy, że aż wstyd. Ponadto wkłada je sobie centralnie do oczu, aż się boje, że kiedyś jakieś nieszczęście się stanie. O palcach w buzi to już nawet nie wspomnę bo brak mi słów
Włosy wypadają mi garściami. Normalnie szok!! Tez jest ich wszędzie pełno i tez muszę małej wyjmować non- stop z łapek. Kiedyś chyba nie dopilnowałam i połknęła- bo w kupce znalazłam

Muszę kupić sobie te witaminy co brałam podczas ciąży, bo po nich miałam piękne włoski... Aż fryzjerka była zachwycona- gęste, grube i lśniące.. a teraz... wyglądam jak miotła.
Kari
[ Dodano: 2007-07-30 ]
Kurczę, niechcący za szybko wysłałam...
Kari- ja też bardzo zazdroszczę Ci tych gór. Byłam w zeszłym roku tam, z Julcią pod sercem (ale jeszcze o tym nie wiedziałam) Niestety, gdyby mój mężuś dowiedział się, że jadę w góry zabrałby się razem ze mną, bo on zakochany w górach. A mi nie do końca o to chodzi

Musiałabym jechać raczej na Mazury... uwielbiam Mazury, a on tak sobie.
Nawet w tej kwestii się różnimy
I ja wezmę się za porządki... jakoś przez weekend taki chlew się zrobił, że aż żal
[ Dodano: 2007-07-30 ]
OOO jak znalazłam chwilę czasu to wszystkie sobie poszłyście