Matikasia jest oki
On nawet nie poczuł chyba tego klapsa ,bo nawet nie zapłakał
Niestety Bartosz czasami przekracza granice dobrego zachowania,a ja tez po wielu tłumaczeniach ,perswazjach,pokazywania ,że tak nie wolno ,bo wyrzadzasz krzywde i sobie i Kasi nic nie daje to i mnie nerwy ponoszą.Kasia juz nieraz dostała od niego krzesłem ,zabawka czy czymś innym,nawet bawiąc sie z nim
Ale ja tak naprawde to nie chce być super doskonałą matką
Bo ja uwielbiam ogladać Super Nianię ,jak i programy z nia na TVN Style-bardzo madre i pouczajace I z wielu jej porad korzystam
Ale jest psychologiem ,wiec wie jak sie za takie rzeczy brać ,napisac ksiazke tez umie ,ale czy tak naprawde jej zycie było takie kolorowe
Jest rozwódka ,wychowywała samotnie dwóch synów ,wiec napewno tez tak kolorowo nie miała
A w programach wiesz nie pokazują wszystkiego od deski do deski
A czy póxniej po programach W TYCH RODZINACH jest taka idylla jak pokazywali to w TV
Nie uważam ,że bicie dzieci cos daje ,a wprost przeciwnie i tu sie z Toba zgadzam w
100 % Matikasia,ale bycie rodzicem i wychowanie dzieci nie jest łatwe dla nikogo
Ja po prostu chce ,zeby ta moja dwójka wyrosła na madrych ludzi ,żeby odróżniali co jest złe ,a co dobre,ale tez co jest najwazniejsze ,żeby szanowali rodzine jak i innych ludzi
Uff ,ale sie rozpisałam