sandrusia wagi i figury to pewnie tylko pozazdrościć, ja mam też 160cm wzrostu i na chwilę obecną ważę 56kg a przed ciążą ważyłam 52-53, na szczęście biuścik został większych rozmairów - mimo iż już dlugi czas nie karmie
ML ja myślę że nie masz czym się denerwować...Twój Synek zapewne " ćwiczy" nowe słówka...
Małgorzatka zrób zdjecie w nowej fryzurze i prześlij na TT
kingas Agatka strasznie rwie się do podciagania, chwyta się wszystkiego co popadnie i dawaj do góry, myślę nawet aby obniżyć już łóżeczko, a nuż jej sie uda któregoś razu....
katelajdka Mojej córci udało się dziś siedzieć samej bez podtrzymywania przez dobre 2 minuty, chciałam zrobić jej zdjecie ale bałam się że w tym czasie co pobiegnę po aparat - przewróci się....
Ile waży Twój Synek teraz?
[ Dodano: 2007-07-30, 21:00 ]Agatka dziś strasznie szybko zasneła... to już trzeci wieczór z rzędu, kąpanie 19:30, jedzonko i spanie od razu po włożeniu do łóżeczka, i do rana smacznie śpi...normalnie Aniołka mam
W dzień przed zanim Agatce ząbki wyszły miała straszne rozwolnienie, to znaczy zrobiła więcej kupek niż zazwyczaj i nie były takie gęste... no i miały dziwny kolor...