Maggie no to spóźnione życzonka :ico_buziaczki_big:
My jeszcze nie wyjeżdżaliśmy, bo Hania malutka, a mąż urlop ma we wrześniu...Alek znów kasy nie ma i jak gdzies pojedziemy to raczej do rodziny...Może do brata do Wawki, ale chciałabym choć na 2dni nad morze...zobaczymy...
Leona powodzenia! oby się udało!!!
[ Dodano: 2007-07-31, 08:57 ] Ania24, justynat., Marta i Ewcik serdeczne życzonka urodzinowe!!!
ja mam za soba jedno poronienie dwa lata temu
staramy sie od poltora roku chociaz moje cykle byly w wiekszosci bezowulacyjne,takze byly to starania na marne
no ale teraz moge powiedziec ze wkoncu zaczelismy sie na powanie starac(biore leki) i jest to moj pierwszy cykl
ja daje sobie jszcze z rok czasu jak sie nie uda to trzeba bedzie sie porzadnie wziac za badania ale mam nadzieje ze to nie bedzie potrzebne...
ale oze przynajmnie szkole zdaze zrobic
Kurczę...podziwiam Was...Nie wyobrażam sobie nawet co przeszłyście...Teraz może już być tylko lepiej! no to czekamy na dobrą wiadomość Leona a potem będziemy z Tobą przez te 9miesięcy...
To nie fair, że ludzie którzy pragną i mogliby mieć dziecko nie mogą go mieć...a w patologii to się mnożą jak króliki...i tylko tych biednych dzieci szkoda...