Dorota M. mnie tez już zaczęły wypadać włosy, więc spróbuję tego sposobu z natką pietruszki, zobaczymy może pomoże mnie także:)
Dzisiaj zważyłam Bartulka, po prostu jestem w szoku
-9,9 kg!!
Sandrusia dla Kubusia na 6 miesięcy!!!
Małgorzatka ja też miałam problem z ciekącym mleczkiem i zawsze zostawałam w biustonoszu. Ale teraz jakby ta laktacja się unormowała i już figlujemy bez stanika i nic nie leci!
Bardzo mi przykro że znów miałaś nieprzespaną noc... ODpoczywaj w dzień jak najwiecej!!!
waga ja waże 48-49 kg przy wzroście 158 cm. Czyli tyle co przed ciążą. A biuścik ciągle mam większy ale jak jest po karmieniu to właśnie takie naleśniki mi sie robią!!
Wczoraj na wieczór nie udało mi się za wiele odciągnać mleka, synek jadł o 23:00 i nie chcialo mi sie za długo czekac i niestety nie za wiele udało się bo tylko 40 ml. Mam jedną próbkę z Nan mleka modyf. to może spróbuję podac na wieczór zagęszczone Bartusiowi? Wczoraj zjadł 125 zagęszczone 3 łyżeczkami i spał do 5:30!!! Superowo!!!!
[ Dodano: 2007-07-31, 13:03 ]Zapomniałam dodać pozdrowienia od
Karolas! Podróż minęła im super, dzieciaki grzeczne i wdychają świże powietrze. Kacper zachwycony mozrem a Malcia śpi jak susełek!!! Zeby tylko pogoda była ładniejsza, ale ponoć ma się poprawić!!
Natomiast
hekkate na razie nie chce wchodzić na forum, nie jest w natroju. Może wróci, mam taką nadzieję!!