Marcia ja daje Sma Vinee,ale nie wiem czy mozna powiedziec,ktore mleko jest najlepsze,bo jednemu dzieciczkowi podejdzie np.te a drugiemu nie...My jestesmy zadowolone z sma.Strasznie mi szkoda Twojego Franusia i Ciebie,tak sie meczycie,a te cholery Wam pomoc nie umieja.A co z brodawkami??juz lepiej czy tak samo?
Mam nadzieje,ze Franiowi mina te wzdecia i ze zasypie Cie kupkami

Widze,ze kobietki o prasowaniu

Kasiula ja to czasami chcialabym umiec byc skarpeta,albo zeby chociaz czasami Bablu byl,bo obydwoje mamy strasznie lekko reke do wydawania pieniedzy a oszczedzac do tej pory jeszcze sie nie nauczylismy...

Super,ze do Kasi.k dotarly zyczonka

Julie dobrze,ze Nathankowi apetyt i humor chociaz dopisuje,na pewno szybko wroci do zdrowka

Madziorka no wreszcie jestes. Wszystkiego naj naj z okazji 5-ej rocznicy Waszego slubu

Ty to jestes agentka,juz sobie wyobrazam jak zmieniacie pieluszke na stoisku obuwniczym,mam nadzieje,ze klienci nie uciekli gdzie pieprz rosnie,hihihi...fajnie macie,ze mama moze zostac z Leosiem i ze mozecie sobi wyskoczyc czasami..ja tez ostatnio wpadlam na chwile do Tkmaxa,choc rzadko tam bywam,bo tyle tych rzeczy,ze mnie przeraza jak mam czegos szukac a i Vinee wszystko sciaga z wieszakow i sie niecierpliwi jakos tam..hihih....kupilam fajowskie buciki z Ecco dla Vinee ma jesien,tylko za 9.99 przecenione z 35 funciakow..

Dziewczyny mam dzis takiego lenia,ze szok....nawet jeszcze z pidzamy nie wyskoczylam...pozniej idziemy z Vinee na miasto dla relaxu...hihih
[ Dodano: 2007-07-31, 10:24 ]
Widze,ze Delfina sie pojawila,a ja przeoczyalm,kurka wodna...

Gosia jak moja mama byla u nas to tez wszystko prasowala,chociaz klocilysmy sie kto bedzie prasowal Vinee rzeczy..hihih Bablu mial koszule wyprasowane na jakies 2 tygodnie do przodu

Gosia na pewno Twoja mama bedzie wpadac na weekendy na prasowanko,hihih
Fotki z wczoraj,prawie wszystkie fotki mam podobne,bo na tej samej polanie,tam przynajmniej Vinee mi nie ucieka na ulice..

Ciekawe ile Leos juz wazy?my idziemy na szczepienie i wazenie w czwartek..