Natalia te myślę jak Iwonka ja nawet najbliższej rodziny nie lubię prosić o opieke nad Michasiem, ale czasami muszę,a koleżanki obciązać i to na tak długo to naprawdę nie umiałabym trzeba czasem z czegoś zrezygnować, jezeli nie ma sie warunków.
Iwonko ale ja pod nosem to tak bluzgam ze az mi jezyk usycha hehe, i gdybym tego nie robila to bym chyab tego "malego" potwora udusila na serio.... ale nakrzyczalam na nia w koncu, bo juz przegiela.......
swoje dzieci jak broja to inaczej ale kurde jak cudze to juz przesada....tym bardziej ze maja sie sluchac.............
no w koncu po 1,5 godziny uspilam Oskarka, ciekawe na jak dlugo...
[ Dodano: 2007-08-01, 10:57 ]
no przynajmniej chlopcy mi to wynagrodzili i zasneliw tym samym czasie
[glow=violet][shadow=orange]Buziaki dla Michałka za ukończenie 11 miesięcy :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: [/shadow][/glow]
Natalka tylko cię podziwiać ze w ogóle zgodziłaś sie opiekować tymi dzieciaczkami i zgadzam sie z dziewczynami - naprawde tak jest że ludzie jak widzą ze człowiek jest za dobry to go wykorzystują na maxa.
ona sobie doskonale zdaje teraz sprawe ze juz sie nie zajme jej dzieciakami bo teraz juz nawet nie bede " chciala" czasu wolnego na to znalesc, teraz juz zawsze jak bede prosozna o cos to bede zajeta...
nie jestem leniwa ale nie lubie byc wykorzystywana
No i dobrze Natalko , masz racjie nie daj sie wykorzystywać .
A ze nie chcesz sie nimi już zajmować to nie znaczy ze jesteś leniwa.Masz przecież własne dziecko i swój dom a tam też zawsze jest co robić no nie!!!!!!
[ Dodano: 2007-08-01, 11:14 ]
A ja coś sie przeziębiłam boli mnie głowa ,gardło i mam katar obym tylko Adusi nie zaraziła
teraz taka parszywa pogoda, zimno, wiatr i nie trudno o przeziebieie...
zreszta znowu pelno ludzi prychajacych i kichajacych ...
ja na razie staram sie trzymac... ale cos mnie tez jakies oslabienie chwyta, ale to chyba przez to ze za malo spie..
powinnam sie wczesniej klasc spac a ja nigdy nie potrafie, zasypiam po polnoy a budze sie w nocy jeszcze i zazwyczaj wstaje teraz ok 5:30...
[ Dodano: 2007-08-01, 11:20 ]
no chociaz jak jezdzilam do Kuby na 11 to potrafilam spac z Oskarkiem do 8