Michaś spał 2,5 godziny ale to pewnie przez te popisy w nocy i tera humor mu sie poprawił włąśnie broi przy szafce, a pogoda naprawdę wredna, wychodzimy z Michasiem tylko na krótki spacery, bo samej mi nieprzyjemnie w taką zimnicę na jesieni to jakoś inaczej sie odczuwa, ależebyw lecie tak było zimno Iwonka , a Wy chyba na urlopik jedziecie, mam nadzieję,że pogoda Wam się poprawi
Ja Adzie ciągle coś kupuje sama bo takie te ciuszki śliczne że nie moge sie oprzeć
[ Dodano: 2007-08-01, 11:44 ]
No nic ja na razie uciakam ,idziemy do sklepu z Adą a potem mam troszke roboty w domku , może uda mi sie zajżeć jeszcze przed nocka na chwilke.
papa
Gabi wyjdz z tego teamtu i wejdz na glowna strone tik taka i pod wszystkimi tematami na samym dole jest po prawej stronie na czerwono chyba napis "preferencje" i wchodzisz w nie i tam na samym dole mozesz ustawiac ilosc posotw na strone itd
[ Dodano: 2007-08-01, 12:20 ]
bylam zrobix sobie kawsuie bo nie moglam juz wytrzymac, codziennie mi sie strasznie spac che..jeju ja tak mialam na poczatku ciazy ze mnie wciaz sennosc ogarniala
ojej lepiej nie.. ale by bylo....
co prawda musialabym dac rade, ale jakos teraz przeraza mnie ta mysl hehe
choc musze sie wam przyznac ze tak myslalam na poczatku aby rok po roku byly dzieci, ale rozmyslilam sie...i lepiej niech rodzenstwo Oskarkowe poczeka sobie 2 latka
ale to tez nie taki wielki problem zwlaszcza z tym Kubusiem bo on jest wyjatkowo grzeczny, natomiast gdybym miala takich dwoch Oskarkow to bym sobie chyba w łeb palnela
najgorsze to by bylo dla mnie to ze musze jeszcze szkole skonczyc wiec dugie dzieciatko musi poczekac bo nie mialabym na dluzej z kim zostawic dwojeczki dzieci...
Martynka My wyjezdzamy z soboty na niedziele na 2 tygodnie do Darłówka, wczoraj tam dzwonilam i jestem zachwycona bo własciciel pensjonatu powiedzial,ze jak dojedziemy to umówie sie z jego żoną co Maja lubi jesc i bedą jej gotowac, pokój mamy na parterze zeby bylo nam wygodniej(no bo wózek), z łożem małżenskim Takze lepszych udogodnień dla dziecka nie trzeba...
Ja dzis chyba na zakupy bo kolezanka powiedziala,ze w Reserved są wyprzedaże nawet 70% (firmowe bluzeczki nawet po 8 zł )dla takich maluchów jak nasze tez a Maja nie ma ubranek na jesien czeka nas spory wydatek ale ja uwielbiam kupowac ubranka dla Mai
[ Dodano: 2007-08-01, 13:19 ]
Widze,ze Justysia30 jest juz z nami
wow to super Wam sie ludzie trafili w tym pensjonacie zeby jeszcze pogoda Wam dopisala
owocnych zakupow Iwonko....
kurcze wiecie teraz jak ejst Oskar to juz nie przepadam laatc tak po sklepach na polowania na ciuchy , teraz juz tylko chodze jak musze cos kupic...
ale ogolem bardzolubie kupowac..:) i gdybym miala wlasnie takie cynki jak Ty Iwonko to tez bym pewnie korzystala
[ Dodano: 2007-08-01, 13:22 ]
tez widze Justysie pewnie nas doczytuje