Hekate mozesz dawac wiecej musisz jakos sobie dopasowa do ilosci mleka ja na noc daje 200ml i 3,5lyzki to popdobnie jak kelly.A dlaczego nie ma u Was szczepionek?Dzisiaj mowilam lekarce ze Miloszek ma 5 posilkow w ciagu dnia mowila ze dobrze.
Kelly Miloszek tez juz wyciaga raczki wszystko go interesuje, jak go wieczorem po kapaniu kremuje to wyciaga raczki po krem, wczoraj koniecznie chcial gazete i tak ja potarmosil smiac mi sie chcialo, a jak wracam z pracy to tak sie smieje do mnie ze az na sercu robi sie tak cieplo
Moja mama nauczyla Miloszka zeby wyciagnal raczke do pocalowania i piernik wyciaga nie zawsze ale daje i trzeba mu ja wycalowac.
[ Dodano: 2007-08-01, 15:43 ]
Kelly na takie kremy to mnie nie stac ale dzisiaj kupilam wkoncu preparat Tołpy na rozstepy borowinowy i zaczne stosowac.Niedrogi w porownaniu z innymi bo 22 zl i duzy bo270ml.
[ Dodano: 2007-08-01, 15:45 ]
Kelly Tymek tak mi sie podoba na tym zdjeciu, sliczny chlopiec!a co on ma na nozkach?takie buciki miekkie, one sa zawiazywane?Wyglada na takiego super mena podrywacza.W ogole teraz sa dla naszych pociech takie ladne rzeczy i krojem i fasonem uszyte tak jak dla doroslych ze dzieciaczki fajnie w nich wygladaja i wydaja sie starsze, kiedys jak dzieci tylko byly w spiochcach to wydawaly sie takie ciagle male
[ Dodano: 2007-08-01, 15:51 ]
Hekate ja tez stosuje smoczek trojprzeplywowy z aventu. ale na noc robie mu kaszke polplynna, a rano codziennie o 10 je na gesto lyzeczka i dodaje mu zawsze jakis deserek troche do kaszki to ma z owocami.Tak wcina ze trzeba mu szybko dawac bo jak dluzej nie ma w buzi to sie denerwuje!Tak samo wcina obiadki najbardziej teraz lubi te z mieskiem, jarzynki z indykiem, cielecinka czy kurczakiem.Zjada caly sloik ale potem je dopiero za 3 godziny.