hej dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!
niestety z internetem nie wyszło wiec lipa
moja olcia juz ma za sobą pierwsze kroczki teraz chce cały czas za raczke chodzic a mamie wysiada kregosłup od tego prowadzania :)ma dopiero jednego zabka który był ciezkim czasem dla nas bo strasznie to przechodziła załapała jeszcze trzydnówke do tego wszystkiego wiec było ciezko ale juz jest oki i zabek jest juz drugi w drodze wiec beda dwa
....brakuje mi was strasznie ciagle o was mysle o waszych dzieciaczkach i o tym jak rosna jak wygladaja teraz ....niestety długo jeszcze bede czekac zeby byc z wami na bierzaco bo ciezko z internetem bo umowy sa teraz na dwa lata a ja nie wiem czy bedziemy tam tyle mieszkac to sa własnie uroki wynajmowania mieszkania ale pozatym u nas ok jestem na razie na bezrobociu i powiem wam ze mam tyle ofert pracy ze szok i jezdze tam i błagam o to zeby mnie do pracy nie przyjeli bo nie mam z kim małej zostawic te nasze panstwo to ......szkoda gadac nic nie pomaga!!!!!!!!!!chciałabym z tad wyjechac bo tu zadnej przyszłosci nie ma dla nas młodych tylko biora nasze pieniadze to potrafia najlepiej.....
no dobra bede konczyc mocno mocno sciskam was i wsze dzieciaczki ukochane duze buzzzzzzzzzzzzzzzzziaki od oliwi i odemnie!!!!!!!!!!
ppapapappapapapapapapapapapapapapapapapa