kasia ja ta pamiatke u jubilera zakupilam, i grawer ZA DARMOCHE dodali, co w twojej skarpecie nie jest bez znaczenia

. poza tym mysle, ze taki jezdzik to nie na chrzest, na roczek bardziej... a lancuszek jak zloty, to wystarczy, bo ja uwazam, ze na chrzest to o pamiatke hodzi,a nie o kaszane
gosia moj lekarz (bo mam pana lekarza, bo mysle ze z facetami to zawsze konkretniej sie dogada

) to tylko powiedzial, ze moge dostac ich szczepionke, albo recepte na taka apteczna (ok 104 zl), ktora bardziej oczyszczona jest, po czym dodal, ze taka fest baba jak Lusia nie potrzebuje delikatnosci i moze dostac ichnia szczepionke. bo ona ją tak strasznie wytarmosil, a ta franca sie do niego smiala, bo myslala pewnie, ze w domu z tatą-tarmosicielem jest
Lucy i Marta ja mojej Lucy jak nie chce kupy zrobic to jej 20 zl obiecuje

i za dzisiaj juz jej 40 zela lece

, moj maz ma ubaw z tych naszych dyskusji pienieznych, bo nasza Luska juz gaworzy i to wyglada jakby sie ze mna licytowala
marta ja chce fotki disko-błysko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lucy, a twoj Tomek to jakbym go juz gdzies widziala.... hmmmm....
I HICIOR na koniec: dostaniemy dzialke pod budowe domu!!!!!!!!!!!!!!!!! babcia na mojego tate zapisze, a tata na mnie

, tylko se chyba tam namiot wystawimy, bo na tyle nas stac

.
Lucy jak to jest??? tyle tam siedzielismy i na lody nawet nie mamy? my w PL teraz to tylko za moje macierzynskie zyjemy, a kredytow to sie boje jak ognia
czy ktos ma jakies wiesci od
Fittney? bo juz sie dlugo nie odzywala
[ Dodano: 2007-08-02, 22:37 ]
a slyszalyscie o tym dzidziusiu co w szpitalu wyladowal w spiaczce narkotycznej? podobno mu morfine rodzice podali