jeśli chodzi o kąpiel w brodziku, weź tetrówkę lub jakiś reznik który bedziesz mogła położyć na dnie. Utrzymanie dziecka kiedy jest mokre jest bardzo trudne (wiem bo bylismy już na trzech takich wyjazdach, najpierw jak mała miała 4 miesiące, później 9 i teraz jak miała rok z hakiem
. Teraz to już stała, więc nie było źle, ale jak była mniejsza trzebabyło kombinować) Weż również książeczkę zdrowia jednego zrodziców (żeby była ważna) i dziecka[oby się nie przydała, ale różnie bywa] Zel do kąpieli możesz wziać taki którym umyjesz ciałko i włosy-zawsze to 1 opakowanie. Może macie nosidełko takie na podrózowanie-łatwiej nieść dziecko jak plecak, tyle że taki małe nosi się z przodu.
Polecam zrobic liste co wziąć i co Ci się przypomni to dopisuj, przy pakowaniu wykreślaj-bardzo pomaga-ja zawsze tak robie
PS. pzreanalizuj dzień, zczego będziesz musiała korzystać a bez czego przeżyjesz, bedziesz wiedziała co jest niezbędne na taki wyjazd. powodzenia
[ Dodano: 2007-08-23, 15:17 ]ja jeszcze biorę termometr na taki wyjazd (mamy taki elekrtoniczny do ucha) ten zwykły oby się nie potłukł