K@tk@ bardzo mi przykro z powodu Twoich kreseczek!!! az mi ciarki przeszly po plecach jak to przeczytalam. mam nadzieje, ze zapoczatkujesz nowy temat np ''maj 2008" i ze bedzie tym razem juz wszysko pomyslnie przebiegalo. Jesli chodzi o moje malenstwo dbam o nie bardzo.
[ Dodano: 2007-08-03, 16:20 ] Tez mam taka nadzieje Babe boom!!!!! smutno nam tutaj we dwoje, moglo by byc juz nas czworo :) Moze za 8 dni do nas dolaczysz! Zycze Ci tego.
Trzy lata to sporo ale oplacalo sie, sliczna dziewczynka. A teraz to poczatki staran pewnie biorac pod uwage wiek Julii? Podziwiam, ze z tak malym dzieckiem chcesz juz miec kolejne, Julia musi byc spokojnym i nieuciazliwym bzdacem. Powodzenia!!!!
asika82, nie Julia tylko Maja jest grzeczna, ale chcoałabym dla niej rodzeństwo a tak 1,5 roku 2 najlepiej między mną a moim bratem są 4 lata i to za duża róznica żyjemy w innych światach
baby boom jestem tak przejeta swoja fasolka, ze o taka pomylke latwo Miedzy mna a moim bratem jest 18 miesiecy roznicy a i tak to dwa bardzo odlegle swiaty. Jesli bedzie dziewczynka to pewnie i tak czy to bedzie 2 lata czy 4 beda mialy dobry ze soba kontakt. Ciekawa jestem co napiszesz za 7 dni!!!