Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

03 sie 2007, 18:49

Dziewczyny Lalka zaczela rodzic! jest w 32 tygodniu ciazy,dali jej krolowke na powstrzymanie... Jej Hania sie pcha na swiat a moj maluszek po terminie i nie chce wyjsc !! <lolbuz>

[ Dodano: 2007-08-03, 18:53 ]
Tak wiec trzymac kciuki za Hanusie zeby siedziala jeszcze troche..Lalka pisala mi ze jest wszystko ok :-) a ja w niedziele dopiero mozeeee zostane przyjeta do szpitala tego co chce,a jesli nie to bede jezdzila po wszystich szpitalach w Lublinie,bo to juz bedzie tydzien po terminie !!

Małolata super zdjecia poprostu bossskie :-) ciekawe czy amz bedzie mogl mnie od razu po porodzie nagrac na kamere wideo...bo zdjecia to robic mzona ale czy nagrywac rowniez..ciekawe.. Buziaki !! Dzieciaczki po terminie wyskakiwac szybciutenko !! Violu ale mamy uparte bobaski !! :ico_brawa_01:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sie 2007, 19:17

Ale ty masz z tymi szpitalami!!!! :ico_olaboga:

Trzymam kciuki za Lalke!

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

03 sie 2007, 19:44

Cześć dziewczynki :ico_oczko:
Wpadłam na chwilkę powiedzieć, że u Nas wszystko w porządku :ico_oczko: Nie wchodziłam tyle na forum bo neta nie miałam, a teraz też coś się przycina :ico_placzek:
Strasznie się za Wami stęskniłam. Eliza rośnie jak na drożdzach :ico_oczko: Wszyscy się zachwycają, a dziadki to po prostu zakochane :ico_oczko: Ja już wróciłam do swojej wagi z przed ciąży :ico_brawa_01: W ogóle nie wyglądam jakbym w ciąży była tylko te mleczarnie :ico_oczko: i ciemna kreska na brzuchu :ico_oczko:
Wczoraj miałam troche gorszy dzień, chwilami nerwy puszczały, ale to ze zmęczenia, dziś już jest dużo lepiej. Dobra uciekam bo zaraz kąpanie będzie :ico_oczko:
Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mamusiek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
I trzymam kciuki za te nie rozdwojone. Buziaczki :ico_oczko:

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

03 sie 2007, 20:14

Oj Kinga, dawaj mi swojego brzucha. Po moim widać że byłam w ciąży...

Lekarz był i stwierdził u Jasia ... potówki. Uffffff...

Awatar użytkownika
Viola
Trzy tysiące lat minęło...

03 sie 2007, 20:36

No i dobrze jest prezencik w kolysce dzidzi dla starszego rodzenstwa przygotowac! U mnie zawsze juz w szpitalu dostawali, jak pierwszy raz dzidzie widzieli! Bo dzidzia wtedy to jak swiety mikolaj!!! mniej sa zazdrosni o prezenty, ktore dzidzia dostaje! :-D
Co Violu z ta mixtura? :-D
Aniu prezenty dla chłopców juz kupione i czekają.... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a teraz właśnie wróciliśmy z zakupów....specjalnie się nałaziłam po leclercu....z wiadomych powodów... :-D :-D :-D może coś się ruszy....no i kupiłam nektar brzoskwiniowy...niestety u nas żadna firma nie produkuje samego soku z moreli...ani Hortex, ani Tymbark....zastanawiam się tylko czy jutro z samego ranka zacząć popijać czy poczekać jeszcze....bo jutro wieczorkiem jedziemy do położnej...no i nie wiem sama.
Aniu a jak ty myślisz? z rana popijać....czy wieczorkiem...jak szybko może zacząć działać?

Trzymam mocno kciuki za Lalkę....

Witaj Kinga dawno cię nie było...

serafinka
Maniak forumowy
Maniak forumowy

03 sie 2007, 22:54

czesć dziewczyny ja tu kiedyś zaglądałam bo też miałam być lipcówka ale Bronuś urodził się jeszcze wczerwcu. poczytałam sobie troszkę i znalazłam parę odpowiedzi na moje mała problemy. Viola powiedz po co jest ten sok z moreli????

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

03 sie 2007, 22:58

witam.
Ja jak zwykle pozna pora jak nikogo juz niema.
Moja mala ciagle przesiaduje przy cycu i bez mamy ani rusz.
No i znow wzywa niewiem co jej dzis jest.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2007, 00:00

hej mamcie i ciezaroweczki hihi

malolata
super porodzik masz za soba ..gratuluje!!! moj tez nalezal do krotkich i lajtowych hihi zdjatka piekne.. wspaniala pamiatka.. ja nie mam zadnych hihi tak nam szybko minelo a potem tp tylko cieszylismy sie maluszkiem i dzwonilismy wszedzie aby podzielic sie wesola nowinka.. ze nie mylelismy o fotkach hihi i jakos nie zaluje hii bo poslzismy na zywiol a to co piekne mamy we wspomnieniach hihi ale nastepnym razem moze juz cos zaplanuje i zazycze sobie fotek hihi :ico_oczko:

viola zycze ci aby mikstura podzialala szybko hihi juz jestem ciekawa milenki hihi

trzymam kciuki za lalke. od was dowiedzialam sie ze hanusia zaczela pchac sie na swiat.. oby wszystko bylo dobrze!!!! napewno bedzie!!!! :ico_oczko:

kinga wita gratuluje malenstwa i powrotu do wagi!!! szybko ci poszlo hihi moja waga tez niby jak sprzed ciazy ale brzuch nie ten.. :ico_olaboga: hihi miekki flakowaty :ico_wstydzioch: hih choc w miare plaski hihi :ico_oczko:

joanna1111

04 sie 2007, 09:18

Hej dziewczyny.Jak u Was jeszcze sie tu nikt nie meldowal :ico_szoking: Wzielo Was dziewczyny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: U nas ok.Nocke przespalismy dobrze.A teraz wcinam sniedanko i :ico_kawa: :-)
Kingus fajnie ze u Was wszystko dobrze.Pokaz nam zdiecia Elizy :-D My tez jestesmy ciekawi Twojej malej :-D A z ta figura tez musze jeszcze poczekac jak Basia :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Viola

04 sie 2007, 09:25

Witajcie :)
u mnie nocka przeszła spokojnie....nadal :ico_ciezarowka:
dziś juz 5 dni po terminie... :ico_placzek:
Viola powiedz po co jest ten sok z moreli????
Serafinko to jest normalny sok morelowy, który kupujesz w sklepie w kartonie albo butelce...ale u mnie w sklepach nigdzie nie ma...wiec kupiłam brzoskwiniowy.... :-D :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”