My właśnie zrobiliśmy comeback ze spaceru... nogi mam w du***, podobinie wygląda cała moja kondycha Oczywiście spacer bez lodów jest spacerem straconym, więc zjadłam 1,5 - za siebie i Micha
KUlka, ten pudzian to piórko lub kategoria kogucia - taka uroda po tacie... hehe bo mama to już waga ciężka ciekawe w kogo Ula się wda... mam nadzieję, że też w ojca "Wirgilusza", bo on taki fajny
KUlka, 5.98l jest Twoje! no i kliknięcie też... massumi, czy Ty mnie przypadkiem nie określiłaś uszczypliwie???
a swoją drogą to na kondycję nie narzekaj! po takiej wyprawie to ja bym pewnie trzy dni z domu nie wyszła a co dopiero spacerki z dwójką
ja dziś jestem z siebie dumna bo sama poszłam na spacer i wózek na 3 piętro wniosłam uffffff ale potem troszkę mi się kolanka trzęsły
a ten Twój Miłosz to do zjedzenia jest normalnie bardzo mi się podoba Ula też oczywiście ale ja szukam kawalera do wzięcia dla Iguni
[ Dodano: 2007-08-06, 23:05 ] KUlka, jeszcze ja tu jestem więc nie gaś bo nie lubię po ciemku.........
ta prezentacja z kaczuszką mi się szczególnie spodobała
jak jest wolny to dawaj go !
a może zrobię casting
chyba się rozbrykałam ?
no co, chcę najlepszego kawalera dla mojej panienki!
anza, szczypawka w pozytywnym sensie.... bo nie powiem Glizda, bo już tu jedną mamy a szczypior to patrycja.le więc.... ja tez chcę dołączyć do tego grona!!!
Kulka ale Filip ma czadową piżamkę, jak Daltonowie z Lacky Looka... coś sobie przypomniałam....
mój rok temu...
anza, szukasz kawalera.... hmmm no no wybieraj
[ Dodano: 2007-08-06, 23:59 ]
I zaradny od małego....
[ Dodano: 2007-08-07, 00:03 ]
I posłuszny
[ Dodano: 2007-08-07, 00:08 ]
No i ma talent po tacie...
[ Dodano: 2007-08-07, 00:12 ]
DOBRA NO TO WYSTARCZY GASZĘ ŚWIAŁO I PAAAA PAAAA