hihi nie zagladalam od poludnia hihi bo po wizycie w przychodni ruszylysmy z mama oczywiscie na nieplanowany ostatni wspolny shopping hiih mialysmy isc tlyko do banku i 1 sklepu ale oczywiscie mama wypatrzyla kolejne pasiaste bluzeczki zielone zolte itd czyli jej (i moje) kolorki) i polowe tansze wiec nie odpuscila hihi i tak 3 godzinki tam spedzilysmy hihi
a u lekarza ok... tzn najpierw oczywiscie zakrecenie z mojej strony.. czekamy jakies 10min w poczekalni kiedy mnie olsnilo ze to nie nasza przychodnia.. kurde wygladala identycznie.. a w tym budynku sa dwie przychodnie ale jedna na 1 a druga na 2 pietrze i my wysialdysmy pietro nizej.. wszystko wygladalo odentycznie wiec sie nie kapnelam.. dopiero gdzoes tam inna nazwe zauwazylam co mi dala do myslenia.. a mama sie kapnela ze stolik z gazetami stoi w innym miejscu ale jakos jej to nie uderzylo... hihi
no ale w pore zdarzylysmy na wizyte hihi
mama kazala mi sobie wozek z leonkiem do szyji przywiazac... bo przez to moje zakrecenie to zgubie leonka.. hiih
teraz na zakupach to tylko sprawdzam.. karte mam. dziecko mam
no to wszystko mam...
kutrde nie mowilam ci lucy...
ze dostalam ostatnio list z jobcenter plus odnosnie macierzynskiego.. w ktorym odeslali moje payslipy i kazali wyslac mi payslipy z poprzedniej pracy,,,
no i odebralam ta poczte razem z inna wlozylam do wozka i poszlam na zakupki..
a na drugi dzien szukam tego i co??? nie ma. nie mam pojecia co sie z tym stalo.. ale nie ma i juz. caly dom przeszukalam.. jakas pozostala korenspondencja byla.. a akurat ten wazny list zgubilam gdzies... i teraz nie wiem co zrobie.. jelsi beda mi te payslipy potrzebne...

nio ale odbieglam od tematu.. hihi lekarka twierdzi ze buzka leonka wyglada lepiej i wyrazila zdecydowane zadowolenie.. ale mnie to nie pocieszylo.. bo dla mnie tez czasem wydaje sie duuzo lepiej a zaraz ptem jest to samo..
ale pobrala probke z tych zoltych wydzielinek. na czole.. i w czw mam dzwonic po wyniki
i przepisala mu taki krem.. ktory moge uzywac zarowno do kapieli jak i do smarowania buzi i cialka...
frydza s;liczna sukieneczka dla malutkiej hihi
aga witaj.. kupe lat hihi
nasz leos uwielbia prawa strone i nawet na niej ma wiecej tych syfkow..
ale ja mu przekrecam na lewo hihi
a glowke trzyma pieknie.. przy odbijaniu wyrywa sie ostro i musze go niezle trzymac.. hihi
a na brzuszku tatus cwiczy z nim ostro i tez super glowke unosi ale oczywisice bywa ze sie wkurza placze i nie chce hihi
julie imprezka udana.. wypadzik tez super... jak widac na zalaczonych foteczkach hihi
ja tez chcualam nad morze ale wg mnie za goraco,,, nasz leonek jest malutki.. m=bylismy z nim ale przy 19st... choc do slocna i tak monco grzalo,. tyle ze chwilowo bo czesciej wialo i bylo pochmurno hihi
a gdzie te krostki juniora?? na fotkach nic nie widac..

tutaj sa tylko jedne higgiesy 1-czerwone i uwazam ze sa lepsze od pampersow.. one przyklejaja sie do dupki i sa jakies takie papierowe..
ale ostatnio huggiesow nie moglam znalezc i niesttey na razie pampreswo uzywamy
a teraz to zmykam spac bo lada chwila leos bedzie wolal jesc hihi
tak mi szkoda ze mamcia odlatuje.. ale z drugiej strony musimy sobie dac rade hihi i napewno damy. ale pewnie rzadziej ujrzycie mnie na tt... hihi
zal mi ze mama zobaczy leonka dopiero w grudniu. az lzy sie cisny.. widze jak go kocha.. i on wydaje sie ze oglada sie za babcia i taki w nia wpatrzony..
w takich chwilach chcialoby sie mieszkac w kraju wsrod bliskich

[ Dodano: 2007-08-07, 00:22 ]
kamilko napewno jakas extra kiece znajdziesz.. ciesze sie i gratuluje ze juz wszystko zorganizowane hihi
[ Dodano: 2007-08-07, 00:49 ]
kamilka zapomnialabym ... swietna bluze kupilas.. w nexcie sa zaje. ubranka.. sama juz zakupilam kilka dla leonka hihi u nas teraz byla tam taka wyprzedaz ze.. bralam co popadnie.. ale juz rozm nie bylo.. dobrze ze cos tam jeszzce zostalo dla mnie.. hihi a kilka dni po juz po wszystkim.. takze w ostatniej chwili tam trafilam hih
a u nas jest tez next2... tam maja niektore ciuchcy ale duuzo tansze.. niby drugiej kategori.. ale wad w nch nie widze. kupilam malemu bluze za 2funty hihi super hihi szkoda ze taki maly tam wybor..