Dora witaj :ico_buziaczki_big: i pisz z nami często
Dziewczyny ja też jestem uzależniona od tt przez cały weekend nie miałam czasu tu zajrzeć bo przyjechała moja mama z Poznania i już się nie mogłam doczekać poniedziałku kiedy będę w pracy i do was zajrzę ...
Dziewczyny ja też jestem uzależniona od tt przez cały weekend nie miałam czasu tu zajrzeć bo przyjechała moja mama z Poznania i już się nie mogłam doczekać poniedziałku kiedy będę w pracy i do was zajrzę ...
Magdzinka, też mam tak podobnie, jak nie zajrze to myslę całymi godzinami, o tym
Co tam u was warszawianki na spacerlach wszystkie???
ja sie pakuje wlasnie bo w sobote wyjezdzamy nad morze na dwa tygodnie i juz sie nie moge doczekac wyjade z tej wstretnej warszawy a ad mrozem nie przyznam sie ze jestm z niej bo przeciez zabija mnie:(
ale dzis duszno parno i wogole u mnie na termometrze jest 28,4 a maly stoi na balkonie chyba sie tam smazy
juz sie nie moge doczekac wyjade z tej wstretnej warszawy a ad mrozem nie przyznam sie ze jestm z niej bo przeciez zabija mnie:(
dlaczego mieliby Cię zabić?
ja wyjeżdżam i nad morze i na śląsk gdzie wogóle niecierpią warszawioków i jest wszędzie milutko. To sa chyba stare przesądy
My dziś od rana chodzilismy po podwórku a słonko przypiekało okropnie.