Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2007, 13:14

Witam!!!

dzięki za pamięć! właśnie wpadłam postawić :ico_tort: i :ico_zdrowko: i :564: w imieniu Haneczki i moim!!!

No wczoraj to :ico_zly: na TT!miało się skończyć w sierpniu i co??? :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: i mnie ominęły takie pogaduszki.... :ico_placzek:

Massumi Ty to umiesz syna sprzedać :ico_brawa_01: niezły z niego kolo!
Sikorka wreszcie zdjęcia! fajnie było, widać...Karol zadowolony, mama szczęśliwa...żyć nie umierać...
Ewcik no jak Ty bez śniadania to ja już znam sekret Twojej wagi :-D

My po wczorajszym spacerze dwugodzinnym... :ico_olaboga: ledwo dopchałam wózek...Ale fajnie było! zaraz po powrocie kąpanko i jedzenie i spanie, a mamusia spokojnie obejrzała film :-D Potem pobudka o 3.30, 6.30...nawet wyspana jestem. Ale od wieczora nie było lupy i tak mi tu stęka cały dzionek...Po 10.30 jedzenie i musiałam iść na spacer mimo cholernego skwaru...bo w domu tylko noszenie na rękach...Po godzince wróciłam, bo już siły na upał nie miałam...Zrobiłam jej masaż, dałam plantex...i nic...Tyle, że cyca chciała jeszcze. A potem troszkę wygłupów, zaraz zobaczycie jakich i poszła ziuziu...może choć godzinę pośpi...

To my wczoraj na drzemce
Obrazek

a tu dziś...
Obrazek

Obrazek

i plażowa dziewczyna
Obrazek
Obrazek

I jak???
dobra, zmykam poczytać...miłego dnia...a spacer to chyba po południu, bo za gorąco dla nas...chyba...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 sie 2007, 13:17

:ico_tort: dla Haneczki...... a:ico_zdrowko: dla Karoliny za przejscie przez pierwsze 3 miesiace macierzynstwa!!

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2007, 13:20

O...wkleiłam 2razy to samo zdjęcie.... :ico_olaboga:

Obrazek

[ Dodano: 2007-08-07, 13:21 ]
Glizdunia dzięki!!! chociaż ktoś o mamie pomyślał...chociaż nie było chyba tak źle, to jednak każda z nas wie, jaki to wysiłek...
Ale Ty też niedługo będziesz miała taką okazję...

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

07 sie 2007, 13:28

zborra, Haniula świetna jest :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ładnie razem wyglądacie :-D a jaki macie specjalistyczy podgłówek! :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2007, 13:31

No...musiałam jej kupić ten klin do spania, bo już mnie to jej ulewanie męczyło...a podkładanie ciagle czegoś... :ico_noniewiem: a tak wiem, że to jest na tyle twarde, że się nie powygina bez sensu...no i na tyle miękkie, że Hani wygodnie. Jak widać mi też :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anza

07 sie 2007, 14:44

a mnie się coś nie chce wychodzić w ten upał no i targać samej wózka z i na 3 piętro... :ico_olaboga:
ale z drugiej strony dzień bez spacerku dniem straconym, no nie? :-D

[ Dodano: 2007-08-07, 15:23 ]
chyba jednak pójdę później jak będzie mniej prażyło...

a ostatnio Iga nauczyła mi się sama zasypiać :ico_brawa_01: trochę bez mojej w tym roli bo po prostu czasem jak marudziła to zamiast od razu podchodzić to kończyłam jeszcze coś tam w domu robić i jak do niej w kocu podeszłam to ona już śpi :-D

właśnie teraz tak było więc ja zimne karmi z lodówki i przed komputer :-D

qrcze ale mam jakieś wyrzuty sumienia jak tak siedzę a nie idę na ten spacer ale... gorąco jest chyba bardzo... i wózek ciężki... nawet ostatnio gadaliśmy z R że będziemy chodzić na spacerki tylko jak on ma wolne bo mnie za Ciężko dzwigać... chyba że raz na jakiś czas... ale w końcu mi jest głupio tak siedziećw domu w taką pogodę i i tak noszę go....
tylko mnie kręgosłup boli jakoś dziwnie :ico_noniewiem:

no dobra bo ględzę jak stara baba... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Trzy tysiące lat minęło...

07 sie 2007, 15:36

Hanusiu duzo zdrówka ,uśmiechu,słoneczkai pociechy z Mamy i Taty :ico_oczko: :ico_tort:
Obrazek
to taki malutki prezencik... zborra Hanusia na tych fotkach wyszla przepieknie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2007, 15:51

Mordeczko :ico_sorki: bardzo Ci dziękuję!!! :ico_buziaczki_big: nawet nie masz pojęcia jaki piękny prezent nam zrobiłaś...

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

07 sie 2007, 16:17

znalazłam to gdzieś na forum. Uważam że jest cudne.

"Oczekując dnia narodzin, dziewczynka zwraca się do Boga: Jutro posyłasz mnie na ziemie, ale jak ja tam będę żyła? Jestem zbyt mała i bezbronna?”
Bóg odpowiedział: “Spośród wielu aniołów wybrałem jednego dla Ciebie. Twój anioł będzie czekał na Ciebie i zaopiekuje się Tobą.”
Dziewczynka pyta dalej: Ale powiedz co będę tam robiła? Tutaj w niebie nic nie
robie, tylko śmieję się i śpiewam ze szczęścia.”
Bóg odpowiedział: “Twój anioł będzie śpiewał dla Ciebie i będzie się do
Ciebie uśmiechał każdego dnia. będziesz czuła jego miłość, a nieogarnione
szczęście wypełni Twoje serce.”
Ponownie dziewczynka pyta: “ Jak ja zrozumiem ludzi, którzy będą mówić do mnie nieznanym językiem?
Bóg odpowiedział: “Od twego anioła usłyszysz wiele cudownych i serdecznych słów, jakich nigdy nie słyszałaś. Z wielką cierpliwością i troską będzie Cię uczył jak je wymawiać.”
Dziewczynka zapytuje: “A co powinnam zrobić, gdy zechce porozmawiać z Tobą?”
Bóg odpowiedział: Twój anioł złoży Twoje rączki i będzie się modlił z Tobą.”
Dziewczynka zastanawia sie: “Słyszałam, że na ziemi jest wielu złych ludzi. Kto
mnie przed nimi obroni?’
Bóg odpowiedział: Twój anioł będzie Cię bronił, gotowy oddać życie za
Ciebie.”
Mówi dziewczynka: “Ale na zawsze pozostanę już smutna, bo nigdy Cię już nie
zobaczę.”
Bóg odrzekł : “Twój anioł zawsze będzie Ci o mnie mówił i pokaże Ci drogę,
którą wrócisz do mnie, chociaż ja i tak zawsze będę przy Tobie.”
W niebie zapanowała cisza, a na ziemi dały się słyszeć głosy i wtedy dziewczynka
pospiesznie zapytała: “Boże, jeśli już muszę opuścić niebo, to powiedz mi
jakie jest imię mojego anioła?”
Odpowiedział jej Bóg: “Jej imię nie jest ważne. Będziesz do niej mówiła po prostu – MAMO."

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sie 2007, 16:41

:ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
dla Hanusi
ten od Huberta dla narzeczonej :-D

Obrazek

ja jestem - mój D. wyprawiony - pojechał do Kołobrzegu .... do piatku - a my sami ... no cóż .. życie - mój mały urwis nie zamierza spać dzis .. 2 godziny gadania i nic..dalej coś tam mamrocze .. dziś mu sie ulewa, że szok ... krztusi się ..jak nie on .. taki dzień chyba .. leży teraz w wózku i zamiast spać - gada sam do siebie - ojej -ała...ała...i ma jeszcze czkawke - więc napewno nie zaśnie :-D urwis mały
Sikorka- rany - rzeczywiście ty walki z waga nie masz- szczupła babeczka że szok! :-D Karolek - cudny
Zborra - fajne ta Hanusi robi minki ..hyhy cudne

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”