madziu no to karm najpierw piersią, a potem mieszanką jak już u ciebie będzie pusto, może w ten sposób wzbudzisz mocniejszą laktację, a herbatki to pewnie są różne, ja słyszłam, ze dobre są hippa, a moja babcia mówi, że tylko bawarka...
basiu ja planuję chrzciny na 15 września (w moje urodziny), choć myślałam, że uda mi się na 18 sierpnia na rocznicę ślubu (u nas chrzci się w sobotę), ale Tadziu tak mi daje popalić tymi nocami, że nie byłabym w stanie wcześniej, a tak może już się troszkę unormuje
co do diablątek, to jest taki przesąd, że dzieci strasznie dają w kość do momentu ochrzczenia, mam nadzieję, że u nas zgodnie z tym przesądem sie stanie
Viola prawdopodobnie jutro wychodzi do domku, dziś bracia mają odwiedzić Milenkę, mała to podobno mały głodomorek i nie daje pospać w nocy, na dodatek pogryzła mamie cycochy
Macie pozdrowienia.
Dostałam jeszcze fotkę jej księżniczki i czekam na pozwolenie czy mogę zamieścić na forum. Śliczna gwiazdeczka, nawet widać błękitne oczka
[ Dodano: 2007-08-09, 09:32 ]dziewczyny stawiam dziś
, bo Tadziu ma miesiąc, a ostatnio coś nikt nie imprezuje
pamiętacie odliczanko, bez przerwy były imprezki, to może teraz będziemy dzieciaczkowo świętować?!