zborra, ahaa niewiedzialam ze testy sa niemiarodajne wtedy, no to rzeczywiscie na nic by sie zdaly Juli, no sandrusia ma racje, jest j eszcze mala twoja dzidzia i ma prawo sie lenic hihihi na pocieszenie powiem ci ze Julcia zaczela podnosic glowke lezac na brzuszku bardzo pozno o ile pamietam po 4 miesiacu a teraz raczkuje hihihi wiec kazdy rozwija sie w swoim tempie- idealnym
Racja! nie ma się co stresować! każde dziecko samo wie, kiedy i co może...Hania już gaworzyła i nagle z dnia na dzień przestała i też tylko mruczy. Co dzień robi coś innego zapominając stare umiejętności...
SANDRUSIA)), hihihi moze wieczorkiem sie uda, bo ja zawsze musze je przetrawic najpierw przez program hihihi Julcia pojdzie spac to siade do komputerka ;D postaram sie te z polski wyslac, a ty tez wklejaj!! zdjatka z polski ale juz!!
Małgorzatka, ale sie Wojtus ladnie smieje!! sandrusia ok dawaj moga byc i z placu zabaw hihihihi
[ Dodano: 2007-08-10, 22:39 ]
a to i ja wam cos wkleje wlasnie te z Polski tylko uprzedzam o ilosci!!!!! hihihi musze sie tu nawklejac za wczasu hihhihi bo ja wszystko tak hurtowo bralam to i hurtowo powklejam hihihiih
maz i jego popisowy numer kiedy jest zirytowany robieniem fotek... hihiih
[ Dodano: 2007-08-10, 22:43 ]
*jestem dzinem i masz do spelnienia trzy zyczenia...*
[ Dodano: 2007-08-10, 22:47 ]
moja siostrzyczka z Julcia
moja Mamcia ( jak myslicie podobna do mnie?? )
[ Dodano: 2007-08-10, 22:50 ]
my nad jeziorkiem
[ Dodano: 2007-08-10, 22:59 ]
Julcia zasnela podczas spaceru po Sopocie
krzywy domek w Sopocie
Julcia szeryfem
na hamaczku na gospodarstwie agroturyst. gdzie sie zatrzymalismy
kwiatki od mezulka
i znowu na rowerze wodnym